top of page

5 must have elegantnih haljina iz Zare za ovo ljeto

Ljeto nam se i službeno bliži, a polako je krenulo i obnavljanje ljetne garderobe. Jeste li spremili veste i jakne koje vam zauzimaju mjesta u ormaru ? Napravite čim prije mjesta za ljetne "must have" komade :) Najnovina Zarina kolekcija bogata je elegantnim haljinama u kojima ćete sigurno zablistati i ovog ljeta, pogotovo kad uhvatite preplanuli ten :)


  1. SATENSKA MIDI HALJINA NEGLIŽE STILA Jedna od najtraženijih Zarinih haljina ovog ljeta je predivna crvena midi haljina negliže stila u sastavu satena koji je po prirodi vrlo gladak i svjetlucav materijal koji izgleda bogato i elegantno. Haljina je duga, na vrlo tanke naramenice, pa ramena ostaju elegantno otkrivena, dok je ispred dosta zatvorena i ne otkriva previše.


Fotografija: ZARA


2. SATINIRANA BEŽ HALJINA S OTVORENIM LEĐIMA

Ukoliko više volite svjetlije boje, slična dolazi također u satenu sa otvorenim leđima. Duga, predivna koja lijepo oblikuje liniju tijela te ide u lagani A kroj. Lagano je padajuća u području prsa, lagano naborana. Vrat ostavlja mrvicu otvorenim, no nije dekoltirana. Svakako uz preplanulu put, i zlatne šljokice na vratu ljeti ćete uz ovu haljinu izgledati savršeno i sa njom ćete postići odličan kontrast :) Za pravu eleganciju za klasične romantične ljetne večeri.

Foto: ZARA


3. SATINIRANA HALJINA NEGLIŽE STILA S NARAMENICAMA


Za sve dame koje vole pink, tu je duga elegantna haljina sa otvorenim leđima koja ispred ide u V kroj za razliku od prethodne pa samim time ima malo dublji izrez. I dalje nije preotvorena, tako da izgleda decentno i božanstveno.

Foto: ZARA


4. SATINIRANA HALJINA NEGLIŽE STILA


Poznato je da na preplanulu put lijepo stoji zelena boja, a ova duga haljina je također nešto otvorenija ispred. Poznato je da se i na zelenu haljinu lijepo kombiniraju zlatni detalji pa ćete vrlo jednostavno ukomponirati elegantne cipele i elegantnu torbicu te nakit što će sigurno ovu kombinaciju učiniti besprijekornom.

Foto: ZARA


5. DRAPIRANA HALJINA UZ TIJELO


Za sve dame koje ipak vole uže haljine u ponudi je drapirana haljina uz tijelo predivne žute boje koja je posebno aatraktivna i nošena u sklopu ljetne kolekcije. Ima predivne nabore koji lijepo prate liniju tijela i čine je raskošnom.

Foto: ZARA

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page