top of page

Adriatique - jedinstvena prirodna ulja za savršeno svilenu kosu

Znamo koliko je teško održavati svilenkasto mekanu kosu. Danas su mnogi preparati puni umjetnih sastojaka i kemikalija koje štete Vašoj kosi. Prava rijetkost su prirodni preparati koji će je ojačati i učiniti istovremeno zdravom, sjajnom, mekanom i predivnom. Mi smo pronašli rješenje za Vas. Rješenja ne morate tražiti putem Interneta i trošiti bogatstvo na proizvode koji se dugo čekaju, već rješenje stoji iza ugla, i to je u srcu Jadrana. Jeste li čuli za Adriatique ? Radi se o brendu Adriatique Hair Care koji je usmjeren na bogatstvo Jadrana i to kako pretočiti blago prirode u koristan proizvod koji će Vašu kosu učiniti savršeno mekanom, zdravom, svilenom i mirisnom.


Baza ovih ulja je također uzeta iz Jadrana, a radi se o maslinovom ulju. U ponudi je nekoliko različitih proizvoda, a ono što je bitno za naglasiti jest to da se radi o prirodnom proizvodu koji je namijenjen svima, čak i onima sa osjetljivim vlasištem. Ova ulja za kosu su namijenjena za sve tipove kose, ali svakako možete pronaći idealan proizvod za sebe sukladno tipu kose koji imate.


U tekstu ispod ćemo predstaviti i proizvode koje možete vrlo jednostavno naručiti putem webshopa na službenoj stranici brenda, a proizvod će vam stići u roku 48 h putem GLS-a. Tako da ćete svoj proizvod moći koristiti odmah :) Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 70 EUR.


MYSTIQUE

Mystique ulje za kosu djeluje kao eliksir života i osvježenja za vaše pramenove, vraćajući im prirodnu ljepotu i sjaj. Djeluje duboko do unutrašnjoti vlakna vaše kose te je na taj način revitalizira i obnavlja. Što se tiče sastojaka, ovo ulje za kosu sadržava ekstrakt kokosa, ulje makadamije, arganovo ulje, bademovo ulje te ulje jojobe. Slatkastog je mirisa tako da ima očarajavući miris.



MAJESTIC BLOOM

Majestic Bloom je naziv za ulje koje prvenstveno potiče rast kose. Ukoliko želite da vam kosa bude zdrava i da brže raste, svakako ga isprobajte. Ovo ulje je bogato raznim sastojcima tako da uz rast kose djeluje na jaču čvrstoću kose. U sebi ima bademovo i arganovo ulje, ulje jojobe, maslinovo ulje, ulje avokada, ulje ružmarina, ulje lavande i mente te ulje citrusa. Sve te biljke su karakteristične za mediteransko područje, a ulja se dobivaju iz srca Jadrana.


VANILLA VELVET

Vanilla Velvet je suho ulje za kosu te je odlična kombinacija za njegu i revitalizaciju kose. Sadržava ulja dobivena od sjemenki grožđa, ulje makadamije, maslinovo ulje, arganovo ulje, bademovo ulje te prirodni miris vanilije. Miriše slatkasto, baš poput vanilije, a miris na kosi ostaje dugo.


ZERO FLAKE

Zero flake je naziv za ulje koje je namjenjeno svima koji se bori protiv peruti koje je posljedica suhog vlasišta. Ovo ulje će revitalizirati i umiriti vaše vlasište pa se peruti automatski više neće stvarati. Uz standardni sastav bademovog, arganovog, jojobinog i makadamijinog ulja, ovo ulje sadržava i organsko ulje lavande, eukaliptusa i limuna. Borite se protiv peruti prirodnim putem :)


NORDIC SECRET

Nordic Secret je ulje za njegu brade.

Odlična kombinacija najkavalitetnijih sastojaka prilagođena je modernom džentlmenu, a spoj je hranjivih ulja koja revitaliziraju i osvježavaju svaku bradu.


Slogan brenda glasi "One drop at a time" što u prijevodu znači kap po kap. Upravo je i to misija brenda, da Vaša kosa napreduje uz kap po kap prema savršenstvu. Posjetite službenu stranicu Adriatique odličnih ulja za kosu te pronađite proizvod za sebe :)


Fotografija: Adriatique

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page