top of page

Aktivni kisik - formula zdravlja i ljepote

Iako je većina nas naviknuta na proizvode iz drogerija i trgovina u kojima inače kupujemo, vrijeme je da se upoznamo s proizvodima koji već neko vrijeme postoje na tržištu, a pravo su otkriće. Jeste li čuli za aktivni kisik ? Upravo on je savršena formula zdravlja i ljepote. Proizvodi koji sadržavaju aktivni kisik skoro da se i ne mogu pronaći u klasičnim trgovinama, no zato je za vas tu Sanoherb.


Zašto se najčešće koristi aktivni kisik?


Aktivni kisik ubrzava mnoge procese s kojima se svakodnevno susrećemo - kao što su zacjeljivanje rana i ožiljaka, a osim toga ima i antibakterijsko djelovanje te uništava određene bakterije i gljivice. Aktivni kisik Sanoherba dobiva se na bazi aktivnog kisika iz peroctene kiseline. Vrlo uspješno djeluje i protiv starenja kože, a osim toga je čisti i održava svježinu. Ukoliko imate probleme s kožom, on vam također može pomoći radi svog blagotvornog djelovanja. Osim toga, aktivni kisik je bitan i za hidrataciju kože, a u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom služi za regeneraciju i hidrataciju kože.



Fotografija: Sanoherb.si.hr


Proizvodi na bazi aktivnog kisika koriste se u spreju, vrlo jednostavno. Način primjene je također vrlo jednostavan, a najbolje je sprej koristiti navečer, prije spavanja kada skinemo s lica šminku i sve preparate koje koristimo. Prvo je dobro očistiti lice te zaštiti oči i izbjegavati direktan kontakt s očima i sluznicom. Nakon nanošenja, potrebno je najmanje 30 minuta lice držati čistim, bez dodatnih preparata. Pogodan za korištenje po cijelom tijelu, posebno nakon depilacije voskom ili nakon brijanja.


U ponudi Sanoherba što se tiče sprejeva je aktivni kisik sa lavandom i aktivni kisik sa hijaluronom. Osim toga, u ponudi su i različiti dodaci prehrani - biljne kapi od aronije, crvene djeteline, biljne kapi virak, itd.



Fotografija: Sanoherb.si.hr


U ponudi su mnogi proizvodi za jačanje imuniteta, kao propolis za djecu i odrasle koji jača imunitet i odlično djeluje protiv prehlade i gripe te pomaže kod infekcije gornjih dišnih puteva. Djeluje također dobro protiv lošeg zadaha, jača otpornost organizma i smanjuje probleme sa sinusima.



Fotografije: Sanoherb.si.hr


U ponudi je i magnezijev gel sa DMSO koji je jedan od popularnijih proizvoda iz njihove ponude, a služi za smanjenje umora i iscrpljenosti organizma, poboljšava san, smanjuje grčeve i pomaže funkcioniranju živčanog sustava.


Sve proizvode možete pronaći na službenoj stranici Sanoherba preko koje možete i direktno naručiti proizvode putem webshopa. Također, ono što je bitno jest to da su svi proizvodi na prirodnoj bazi.


Također, više informacija o proizvodima, akcijama i ponudama možete dobiti i putem društvenih mreža, tj. preko službenog Instagram profila tvrtke.



© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page