top of page

Austria Week i ovog ljeta na Zrću

Austrija slavi zajedno na plaži Zrće! Pripremite se za 7 dana punih SUNCA, LJUBAVI I GLAZBE! Svake godine tisuće austrijskih partijanera putuje na Tjedan Austrije, koji se ove godine održava od 15. do 22. srpnja.


Zrće već godinama posjećuju partijaneri iz cijele Austrije. Austria goes Zrće učinila je to iskustvo još boljim brinući se o svim brigama koje ljudi imaju prilikom organizacije i putovanja - organiziran je prijevoz koji je uz ulaznice i smještaj uključen u paket. Na taj način možete bezbrižno putovati svijetom, pripremajući se za najbolje dane i noći koje ćete imati!


Razlozi zašto biste trebali rezervirati paket ODMAH!


1) Mi se brinemo za sve organizacijske stvari umjesto vas, ne morate brinuti ni o čemu i možete se opustiti i veseliti se najtoplijem tjednu ljeta!


2) Paket aranžman uključuje i festivalsku ulaznicu u vrijednosti od 209 €!


3) U paket aranžmanu je također uključena karta za shuttle bus u vrijednosti od 49€ koji vas cijeli tjedan vozi od Novalje do plaže Zrće!


4) Smještaj u Novalji je ograničen i polako su se rasprodali svi paketi tako da smještaj treba rezervirati na vrijeme.


Očekujte više od 50 izvođača iz žanrova EDM, Hardstyle, German rap i Schlager! Već s vima poznati festival je organiziran pod pokroviteljstvom austrijskih medija - Kronehit, Kronen Zeitung, ORF, OE24, ZIB i derStandard.at.


Festival kreće u subotu 15. srpnja 2023. godine, a prvi dan će nastupiti Medun, Rene Rodriguez i Rudy MC. Na fesrivalu će nastupiti i brojni drugi poznati izvođači, od kojih se najviše ističe poznati austrijski reper RAF CAMORA koji je na rasporedu u četvrtak, 20. srpnja.


Svoj paket i ulaznicu možete rezervirati na https://www.austriagoeszrce.at/


Za sve potrebne informacije možete se obratiti na +43 664 881 889 08 ili na email adresu office@austriagoeszrce.at



Izvor forografije: www.austriagoeszrce.at


© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page