top of page

Avon kozmetika - rapsodija ruževa za usne, parfema i proizvoda za njegu kose i kože

Avon je američko-britanska je multinacionalna tvrtka za kozmetiku, njegu kože, parfeme i osobnu njegu, sa sjedištem u Londonu. Radi se o direktnoj prodaji kozmetike, što znači da tvrtka Avon nema poslovnice, odnosno trgovine već Avon ambasadori kozmetiku prodaju direktnim kontaktom sa kupcem na način da naruče proizvode i istovremeno se brinu da im te iste proizvode pravovremeno i sigurno osobno uruče.


U širokom spektru ponude nalazi se kozmetika, odnosno šminka (ruževi, sjenila za oči, sjajila, maskare, puderi, rumenila, olovke za oči i olovke za obrve, tuš za oči, bronzer, tekući puder i puder u kamenu, lakovi za nokte itd. Osim kozmetike tu su i proizvodi za osobnu njegu, proizvodi za djecu, wellness proizvodi, proizvodi za njegu kose i kože (pilinzi, gelovi za tuširanje, losioni, mlijeko za tijelo, kreme za ruke, kupke, serumi, sprejevi za tijelo, ulja za tijelo i masažu itd).


Novo je to da se u ponudi nalaze i modni proizvodi - pidžame, spavaćice, torbe, donje rublje, dodaci za kosu, nakit, masažeri i ženski satovi, novčanici, marame kao modni dodaci itd.


Pravi novitet su ruževi za usne koji su zaista posebni. Postoji i njegujući ultra sjajni ruž za usne, Avon Power Stay ruž za usne, Hydramatic ruž za usne, Avon true ultra mat ruž za usne, Avon ultrahidratantni ruž za usne, luxe balzam u boji za usne, luxe ruž za usne, luxe ruž za usne sa serumom.


Ruževi su posebni jer istovremeno hidratiziraju usne, a boja je dugotrajna i postojana. Tako da se nećete morati brinuti da će se boja sa usana skinuti prilikom ispijanja kave ili kojeg zalogaja. Kao što i sami nazivi govore, ruževi su hidratantni, a mogu biti mat ili sjajni, ovisno o tome kakvu teksturu na usnama preferirate. Ako su vam usne suhe, svakako se preporuča sjajni ruž za usne ili balzam u boji.


Ukoliko želite ruž koji je najdugotrajniji, odličan za svečane zabave ili za večernji look, obavezno se odlučite na Avon Power stay tekući ruž za usne. Postoji sjajni koji ima mat pigment sa ultra sitnim šljokicama koji se ne razmazuje i postiže 16 sati dugotrajne sjajne boje.


Za razliku od sjajnog, postoji i tekući ruž za usne bez sjaja. Avon True Power Stay tekući ruž za usne ima laganu i postojanu formulu te ne isušuje usne, a istovremeno postiže satenski mat efek. Ne preslikava se i ne razmazuje, a postojan je i do 10 sati.



Fotografija: Avon Hydramatic ruž za usne / Avon.hr


Fotografija: Luxe ruž za usne/ Avon.hr


Fotografija: Luxe ruž za usne sa serumom / Avon.hr


Fotografija: Novi Hydramatic ruž za usne za sjaj /Avon.hr

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page