top of page

Cocochoco professional - najprofesionalnija njega vaše kose

Jeste li čuli za Cocochoco ? Cocochoco je sve popularniji sinonim za oporavak kose na jednom mjestu. Za to postoje razni tretmani kao što su Cocochoco keratin, Cocochoco Claryfing i Cocochoco Boto-x. Nakon svakog tretmana koriste se određeni proizvodi koji osiguravaju da rezultati tretmana budu vidljivi što duže.


Ukoliko želite brinuti kvalitetno o njezi vaše kose te ako vam je zdravlje kose na prvom mjestu, Cocochoco vam pruža savršenu formulu za vas, a rezultate ćete sigurno vidjeti odmah.


Iako mislite da za njegu kose postoje razni šamponi koje možete kupiti u standardnim trgovinama, velika je razlika kada koristite preparate koji su profesionalni. Cocochoco proizvodi su jedinstveni, a ono što je najbitnije da ne sadržavaju sulfate, parabene i ostale umjetne tvari koje se uglavnom nalaze u običnim šamponima, a štete našoj kosi.


Cocochoco ima široki spektar proizvoda za njegu kose, u prijevodu sve što vam treba. U širokom spektru ponude nalaze se šamponi, regeneratori, maske, serumi i kreme za kosu. Proizvodi postoje za svaki tip kose, a njega odgovarajućim proizvodima čini kosu sjajnom i zdravom. Posebna veganska formula ne sadrži sulfate ni parabene, već isključivo prirodne sastojke koji vam mogu olakšati borbu sa problemima kosa i vlasišta. Također, nijedan Cocochoco proizvod nije testiran na životinjama. Cocochoco proizvodi nježni su za kožu i vlasište, pa su stoga pogodni za korištenje i osobama koje imaju problema sa kožnim oboljenjima i osjetljivošću vlasišta.


Posebnu ponudu Cocochoco proizvoda možete naći na službenim stranicama Cocochoco proffesional: https://www.cocochoco.hr/collections/posebna-ponuda


Proizvode možete naručiti putem njihove službene stranice.


Cocochoco Professional proizvodi dostavljaju se u sve zemlje svijeta! Sve pošiljke šalju se GLS i DHL dostavnom službom. Unutar Republike Hrvatske, Slovenije i Malte dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 500,00kn (66 EUR (497,28 kn), a u sve ostale države u inozemstvu je dostava besplatna za sve pošiljke iznad 900,00 kn (120 EUR (904,14 kn).


Sve narudžbe zaprimljene do 11 h šalju se isti dan, i na vašoj adresi su već idućeg dana, a u slučaju kasnije narudžbe, pošiljka dolazi za dva radna dana.



Forografija: www.cocochoco.hr





© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page