top of page

Daisy Aesthetic Beauty

U užurbanom svijetu kozmetičkih salona, ​​Daisy Aesthetic Beauty ističe se svojom prijateljskom atmosferom i pristupom usmjerenim na klijenta. Ova predanost atmosferi dobrodošlice osigurava da se klijenti uvijek iznova vraćaju, stvarajući trajne odnose. Ugodan ambijent salona dodatno pojačava cjelokupni doživljaj te se klijenti mogu istinski opustiti i prepustiti svojim rutinama brige o sebi.


Ono što uistinu izdvaja Daisy Aesthetic Beauty je povjerenje koje klijenti imaju u ponuđene usluge. Sanja se ponosi činjenicom da ljudima nikada ne nameće tretmane. Umjesto toga, ona izdvaja vrijeme kako bi razumjela potrebe, brige i očekivanja svojih klijenata. Ovaj personalizirani pristup gradi povjerenje i omogućuje klijentima da donose informirane odluke o svojim tretmanima ljepote.






Tim Daisy Aesthetic Beauty vjeruje u inkluzivnost i nastoji stvoriti okruženje u kojem se svatko osjeća cijenjenim i poštovanim, bez obzira na dob, spol ili porijeklo. Ovakvim pristupom salon je postao omiljen među raznolikom klijentelom. Jedna od najuzbudljivijih karakteristika Daisy Aesthetic Beauty je njegov status prvog salona u Hrvatskoj koji nudi tretman metalnim oklagijama. Riječ je o maderoterapiji koja daje puno jači efekt od klasične. Uz dvije vrste maderoterapije, Lipo laser koji topi masne naslage i tretman radiofrevencije kojim se zateže koža i popravlja tonus.



Od tretmana za lice izdvajaju se mesoboost, igličnu mezoterapiju, svjetlosnu terapiju i neizostavni kemijski piling.


Kozmetika koja se koristi u salonu širokog je spektra i ovisi o stanju, problematici i tipu kože klijenta. Osnovna njega za svaku ženu je svakodnevno čišćenje lica, dobra hidratantna krema i obavezno SPF. Daisy Aesthetic Beauty je mjesto gdje klijenti mogu transformirati ne samo svoj izgled već i svoje samopouzdanje.





© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page