top of page

Detalji koji osvježuju ljetnu kolekciju

Vjerojatno se već sad pitate što će se nositi ovoga ljeta. Uglavnom su ljetne kolekcije pune artikala koji su uglavnom vedrih, veselih i jarkih boja - u modi su tirkizno plava, boja ciklame, ljubičasta, zelena i žuta.


Preplanuli ten se uglavnom lijepo odražava ako na sebi imate jarke tonove boja. Upravo takvi modni detalji mogu izgledati vrlo primamljivo i lijepo vas istaknuti, isto tako liniju i preplanuli ten.


Donosimo i detalje kojima možete podignuti svoju ljetnu kombinaciju i što će biti hit ovog ljeta.


ŠEŠIRI


Za sve dame koje vole eleganciju, dugu ljetnu haljinu ili bilokoju svoju ljetnu kombinaciju uvijek možete osvježiti šeširima. Šeširi lijepo stoje i na casual kombinacije ljetnih hlačica i pamučnih majici, ali i na pamučne haljinice. Iako su kombinacije jednostavne same po sebi, šeširi će svakako na vama izgledati vrlo elegantno, a osim toga oni će vas štititi od sunca. Ako volite šešire s detaljima po želji možete imati sa mašnicama ili ukrasnim vrpcama koji ih čine posebnima.


MARAME


Ljetne marame su uvijek vrlo glatkog materijala, obično vrlo prozračne i lagane za nošenje. Veće marame uvijek možete koristiti kao pareo, ili ih samo svezati oko ruke kao modni detalj. Marame uvijek izgledaju in i pravi su hit. Prednost je što ih možete nositi i vezati na puno različitih načina, oko vrata, oko ruke ili prenamijeniti ih u pareo ili dodatak za plažu.


SUNČANE NAOČALE


Uz svaku ljetnu kombinaciju uvijek je dobro imati i kvalitetne sunčane naočale koje morate prilagoditi svom licu. U modi su sunčane naočale koje imaju zlatne detalje na rubovima koji isto mogu izgledati vrlo elegantno.



PAREO


Ne znate što bi odjenuli na kupaći kostim za plažu ? Pareo je uvijek dobra opcija jer ga brzo možete obući, vrlo su efektni i lagani. Prednost je što ih možete naći u vrlo različitim stilovima, krojevima i kombinacijama. Možete ih i nositi na puno različitih načina.


KAFTANI ZA PLAŽU


Kaftani za plažu su odjevni komadi slični pareo. Mogu biti od različitih materijala, a ukoliko se puno znojite preporuča se da se ipak odlučite za prirodni materijal poput lana ili pamuka. Kaftani mogu biti i otvoreniji i zatvoreniji, ovisno kakav tip tražite. Posebno su u modi kaftani sa resicama koje izgledaju vrlo egzotično.



LJETNI NAKIT


Nakit uvijek upotpuni svaku kombinaciju, a poseban su hit ogrlice i narukvice sa biserima, crveni koraljima ili privjeskom školjkica. Uz ljetni kaftan i zapažen nakit sigurno ćete zablistati.










© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page