top of page

Elegantne haljine za ljeto iz Zarine kolekcije

Osim lijepog vremena, ljeto dolazi s beskonačnim izborom haljina za kupovinu. Od svih haljina, postoji jedan poseban stil koji se najviše ističe ove godine.


Dizajneri su podigli vijugave siluete s uglađenim detaljima koji mekane haljine čine svestranijima nego ikada. Na primjer, pogledajte visoke dekoltee na Pradinim koricama za piste. Skromna završna obrada čini ga svestranim proljetnim artiklom koji se može nositi uvijek iznova.


Ove satenske haljine su pravi hit - bilo da su potpuno svilene ili mješovite - eliminiraju nagađanje pri sastavljanju looka. To je jedinstvena odjevna formula koja će vam uštedjeti vrijeme i osigurati vam krojački uspjeh. Kako biste povećali snagu svoje proljetne garderobe, kupujte najbolje satenske haljine unaprijed.


Satenske haljine su popularne jer materijal podsjeća na svilu, a opipom je vrlo gladak i vrlo profinjeno izgleda. Satenske haljine su u sklopu ljetnih kolekcija dostupne u gotovo svim bojama, a pravi hit su haljine tirkiznih boja.


Ono što je velika prednost da ih možete u sklopu ljetnih kolekcija vrlo jednostavno naći po vrlo povoljnim cijenama u trgovinama koje su lako dostupne - HM, Mango, Zara, River Island, Bershka, Stradivarius.


Evo nekih od primjera koji će vam se sigurno svidjeti:



Cijena: 35,95 EUR / Zara Izvor slike: www.zara.com.hr



Cijena: 35,95 EUR / Zara Izvor slike: www.zara.com.hr



Slika: Satenska midi haljina negliže stila, Izvor: www.zara.com.hr Cijena: 35,95 EUR



Slika: Satirana haljina na preklop, www.zara.com.hr Cijena: 29,95 EUR



Slika: Kratka satirana haljina, Izvor: www.zara.com.hr Cijena: 29,95 EUR

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page