top of page

Epic Hair salon u Zagrebu - prvi specijalizirani salon u Hrvatskoj za keratin i botox tretmane kose

Epic Hair Design je prvi frizerski salon u Hrvatskoj koji je specijaliziran za keratinske i botox

tretmane njege kose te prvi premium Joico salon. Poseban je po tome što u njemu radi tim visoko educiranih profesionalaca kao i tim edukatora. Ovaj prestižni zagrebački salon njeguje

individualni pristup klijentima te stavlja naglasak u prvom redu na zdravlje i kvalitetu kose. Uz profesionalni tim stručnjaka i odličnu uslugu svaki klijent se u ovom salonu osjeća dobrodošlo i posebno. Vlasnica salona je Karmen Fosić koja ističe kako je uz dobru frizuru i zdravu kosu bitno klijentu dati samopouzdanje da bude najbolja verzija sebe. U sklopu bogate i raskošne ponude, najviše se ističe Cocochoco tretman keratinskog obnavljanja kose, a to je ujedno i najtraženiji tretman. Kao jedan od popularnijih tretmana ističe se Joico tretman koji je fokusiran na rekonstrukciju kose, a radi se o nagrađivanom tretmanu u svijetu koji je i ove godine dobio nagradu za najbolji tretman za obnovu kose. U ponudi ovog salona postoje i standardni tretmani koloristike, odnosno bojenje kose uz razne tehnike izrade pramenova i naravno šišanje.





Vlasnica salona Karmen Fosić ističe kako također visoku važnost posvećuje edukaciji i

obrazovanju svojih djelatnika koji redovito odlaze na edukacije čak i u inozemstvo u akademije proizvođača brendova s kojima salon radi. Ističe kako je ulaganje u znanje jednako bitno kao i praćenje trendova.


U sklopu salona djeluje akademija koja je usmjerena na stalno usavršavanje i educiranje frizera koji prate trendove i tretmane koji prevladavaju na tržištu. Edukacija kod njih nikada ne staje, već ovaj salon iz dana u dan radi na kvaliteti svojih usluga na što je Karmen izuzetno ponosna jer se na taj način aktivno sudjeluje u edukaciji frizera koji žele napredovati i biti drugačiji od drugih.


Publika u salonu je različita, od mladih do klijentica srednje i starije dobi. Svima se pruža

individualni pristup i ono što je najbolje za njihov tip kose. Frizeri su vrlo visoko educirani i

svakom klijentu pristupaju individualno. Sukladno tretmanima koje klijenti želi raditi, frizeri

sukladno tipu kose daju savjet u vezi tretmana i proizvoda koji se koriste za taj tip kose kako bi učinak bio što efektniji. U ponudi su profesionalni proizvodi za sve tipove kose - šamponi,

regeneratori, maske, ulja za kosu i slično.


U ponudi je i vrlo zanimljiv serum za kosu Cocochoco Cherry Blossom koji je kompletno

rješenje za oblikovanje kose. Smanjuje "frizzy" efekt, obuzdava i raspetljava kosu, oporavlja ispucale vrhove i vraća sjaj. Suhu i oštećenu kosu transformira u prekrasnu i sjajnu. Jedinstvena formula obogaćena je uljem argana i avokada koje kosi daje očaravajući sjaj i mekoću, a nježna aroma cvijeta trešnje ovom serumu daje posebno ugodan i svjež miris. Serum zaglađuje suhe dijelove kose. Prvenstveno se stavlja na mokru kosu prije sušenja. Nakon njega kosa izgleda zaista famozno. Idealan je za svakodnevnu upotrebu, a mogu ga koristiti i žene i muškarci. Proizvod je bez sulfata i parabena. Učinci su dugotrajno glatka kosa, čini kosu mekom, sjajnom i lakom za oblikovanje, odličan je za sve tipove, a rezultati su vidljivi već od prvog dana korištenja.


Karmen Fosić je Master edukatorica za Cocochoco Professional keratinski i botox tretman te kod nje dolaze frizeri iz cijele Europe u sklopu master programa "Train the trainer".


U salonu rade sa Cocochoco Professional proizvodima koji su najpoznatiji za keratinsko

ravnanje kose i botox i Joico koji je svjetski poznat brend koji se bazira na njezi i zdravlju kose. Rekonstrukcijski program obnove kose je njegujući tretman koji će svakom dobrom doći, a rezultat se vidi već nakon prvog tretmana.









© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page