top of page

Estrella Beauty - novootvorena oaza ljepote na Trešnjevci

Maris Stella Badrov Josipović vlasnica je novootvorenog salona ljepote Estrella Beauty na Trešnjevci, a osim toga vlasnica je i agencije Gold Solution,obrta za marketing i usluge Budi Fit24. Imali smo priliku razgovarati sa ponosnom i vrlo poduzetnom vlasnicom novootvorenog salona Estrella Beauty te doznajemo kako je došla na ideju da proširi biznis. - Obožavam od malena šminku i nokte i uvijek mi je bila želja otvoriti svoj kozmetički salon iz čiste ljubavi pa sam u 35-oj godini to i učinila - objasnila nam je Stella koja je između ostalog završila Ekonomski fakultet, smjer marketing. Kako je odavno voljela šminkati druge 2019.godine odlučila je završiti tečaj za profesionalnog vizašistu, a sada i za mastera bridal i full glam looka. Salon nudi široki spektar različitih tretmana, od ugradnje noktiju, ugradnje trepavica, profesionalnog šminkanja i trajne šminke pa sve do masaža, depilacija i tretmana lica te tretmana mršavljenja. Estrella Beauty je certificirani salon i za Lycon depilaciju koja je posebna po tome jer manje boli.




Maris Stella ima diplome za izradu trajnog laka za nokte i geliranje, no to nije njena strast koliko šminkanje pa je palicu u tom smjeru preuzela masterica sa preko 7 godina iskustva u salonima Patricija Delimarić koja također u salonu osim manikure, pedikure te trajnog laka i geliranja na rukama i nogama radi i trajnu šminku te rusku pedikuru. Lora Leko je druga njena kolegica koja je zadužena za masaže, tretmane lica i ugradnju trepavica.



Maris Stella također veliku zaslugu pripisuje djevojkama koje su zaposlene u salonu. - Poznajemo se već dugo i moje su kozmetičarke bile dugo i na sam moj prijedlog otvaranja to je bilo to i sad smo sve 3 tu gdje jesmo :) - dodaje Maris Stella koja je ponosna na činjenicu da su termini puni i prije samog službenog otvorenja salona. - Velika zahvala za sve ide mojim roditeljima, prijatelju Bernardu koji je zaslužan za rekonstrukciju salona i mom suprugu Robertu Josipoviću koji radi apsolutno sve da mogu s 3 firme funkcionirati jer to zaista nije lako - dodala je Stella koja ulaže puno i u marketing gdje je fokus na moći društvenih mreža pogotovo na reelsima ,google adsu i kvalitetnoj osobi za vođenje kampanja. Marketinške kampanje salona vodi Anita Podobnik iz Požege koja ima 27 godina iskustva i koja je sve snage upregnula da se salon probije u moru konkurencije. U mom slucaju je to Anita Podobnik iz Požege koja radi kao crnac kako bi me probila u moru konkurencije.




Salon je vrlo lijepo uređen te pruža veoma toplu i ugodnu atmosferu tako da se svi klijenti mogu osjećati kao kod kuće. Stolice, taburei i fotelje dolaze u predivnoj elegantnoj zelenoj boji dragog kamena, smaragdno zelenoj. Poznato je da zelena boja djeluje smirujuće, a prostor je dodatno obogaćen zlatnim detaljima koji se savršeno uklapaju u prostor. Maris Stella je salon uredila po svom ukusu. Zahtjevna je osoba koja je vrlo precizna oko svega, a i najmanji detalj mora biti na mjestu. Što se tiče uređenja prostora, za sada je dobila samo pohvale.




U Božićno vrijeme najviše su traženi nokti, šminkanje i depilacije. Ukoliko se želite spremiti za bitan sastanak, modnu reviju ili Vama bitan event ili domjenak, naručite se za profesionalno šminkanje, definitivno ste u dobrim rukama :)



Svi klijenti povodom blagdana u 12. mjesecu imaju popust od 15% posto na sve usluge. Klijenti se također mogu javiti i glavnoj promotorici salona Vannesi (preko Vanesse i njenog koda imate dodatnih 10 posto popusta na usluge).






© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page