top of page

Estrella Beauty salon u Zagrebu prvi koji je uveo nanopigmentaciju obrva


Jeste li čuli za novu tehniku NANO OBRVA ? Ukoliko niste, ukratko ćemo predstaviti najnoviju tehniku koja je prva uvedena u Estrella Beauty salon u Zagrebu vlasnice Maris Stelle Badrov Josipović. Nano obrve su poseban tip obrva gdje se mora vidjeti jaka crta donje linije i sitni mali pikselići koje vidimo u grnem dijelu između dlačica. Nanopigmentacija se ne radi klik-klak potezima kao što je slučaj sa puder obrvama, već se rade jednosmjernim laganim i prozračnim potezima. Nanopigmentacija ne boli, a iglice/moduli/ketridži su također drugačiji za nanopigmentaciju i pritom "nano" na njima ne mora pisati. Bilokoji tip obrva koji ne odgovara navedenom spada u takozvane "puderice", odnosno puder obrve. Nano obrve su jedine ESTETIC COMPACT BROWS nanopigmentacije. Najbitnije je postići gradaciju i horizontalno i vertikalno. Špic i donja linija moraju biti jako naglašene, sredina je srednje naglašena, a vrh obrva je najsvjetliji.


Fotografija: Estrella Beauty


Pigment se radi po boji dlačica obrva, a ne po boji kose.


Rezervirajte termin na vrijeme s punim povjerenjem. Estrella Beauty je prvi salon u Zagrebu sa internacionalnim certifikatom prestižne Allure akademije, vlasnice Tatjane Rokavec koja ih je dovela na Balkan.


Koja je razlika između nano i puder obrva ?

  • Nano obrve traju duže

  • Ne ide se duboko u dermu

  • ne ostavljaju ožiljke ni neželjene pigmente kao microblading (ljubičaste, sive, zelene, crvene)

  • Obrve najprirodnije izgledaju


Obzirom da se radi o novoj, inovativnoj i vrlo popularnoj tehnici, očekuje se velika navala te će termini biti vrlo vjerojatno jako brzo rasprodani. Estrella Beauty salon je prvi u Zagrebu koji nudi mogućnost ovog tretmana, a kako bi prije ljeta izgledali savršeno svakako se naručite na vrijeme.


Estrella Beauty salon nalazi se na Trešnjevci, na adresi Gvozdanska 13A, a naručiti se možete putem aplikacije Buker ili putem kontakta na službenoj stranici salona.


Foto: Estrella Beauty

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page