top of page

Festival pjenušca i jagoda ovog vikenda - oaza za ljubitelje romantike

Stigle su nam vrućine, a samim time i potreba za osvježenjem. Za sve vas koji volite uvijek probati dobro vino ili šampanjac, a uz to uvijek dobro dođe i nešto slatko, po mogućnosti osvježavajuće voće, čast nam je da vam možemo predstaviti peti po redu Festival pjenušca i jagoda koji će se održati u Jastrebarskom ovog vikenda, točnije 25. i 26. svibnja 2024.


Na Festivalu će ove godine sudjelovati 13 vinara, a manifestacija će biti vrlo zanimljivog i zabavnog karaktera jer će posjetitelji moći posjetiti njihove vinske podrume i kušati njihove dragocjene i mukom izrađene proizvode.


Degustacija pjenušaca odvijat će se u Hotelu Princess u Jastrebarskom, a uz promotivnu čašu pjenušca posjetitečji će imati priliku košati jagode članova Udruge proizvođača jagoda Zagrebačke županije „Jagodni prsten“.


I ove godine osiguran je prijevoz Old Jack oldtimer kombijima, a raspored vožnje po vinarijama biti će objavljen naknadno, kako bi posjetitelji mogli posjetiti što više vinarija u tom periodu.


Pokrovitelj ovogodišnje manifestacije je Jana, a organizator Turistička zajednica grada Jastrebarskog, uz podršku Grada Jastrebarskog.


Fotografija: www.jastrebarsko.hr

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page