top of page

Gardes cosmetics - čuvari ljepote za potpuno zdravlje kože.

Često je teško naći savršenu formulu za zdravlje kože. Upravo zato za sve nas je ovdje Gardes kozmetika koja ima savršen plan za vašu dnevnu rutinu za potpuno zdravlje vaše kože.


Gardes je linija premium proizvoda koji u svom sastavu prvenstveno imaju sastojke koji su namijenjenim očuvanju i njezi kože. Svi sastojci koji čine proizvode su klinički ispitani i znanstveno dokazani da imaju pozitivno djelovanje na svaki tip kože. Posebno probrani sastojci potiču proizvodnju kolagena, regeneriraju i čuvaju strukturu stanica kože te joj daju zategnut izgled i baršunast sjaj. Koža automatski izgleda njegovano, očuvano i hidratizirano. Mnoge žene danas koriste mnoge proizvode kako bi očuvale mladolik izgled, a Gardes kozmetika je inspirirana upravo mladošću i zdravljem kože. Svi sastojci su biljni i pomno probrani.


U ponudi su njegujuća dnevna krema, serum sa mnoštvom aktivnih sastojaka i prirodna krema na bazi hijauronske kiiseline i zelenog čaja za hidrataciju kože. Donosimo detalje o svakom proizvodu pojedinačno.


SOLAR GUARD DAY CREAM je njegujuća dnevna krema s uravnoteženom formulom za regeneraciju i zaštitu stanica kože od starenja s dodanom SPF30 UV zaštitom.

Bogata je resveratrolom te pruža snažnu zaštitu strukturi kože, pomlađuje lice i trajno ga održava baršunasto mekim.



Fotografija: Gardes/www.gardes.hr


DERMA ACTIVE serum je serum s jedinstvenim spojem aktivnih sastojaka koji sudjeluju u obrani kožnih stanica od oštećenja nastalih uslijed starenja. Dokazano smiruje upale kože i prirodno stimulira proizvodnju kolagena, zaglađujući i zatežući kožu te potencira efikasnost ostalih Gardes krema.


Fotografija: Gardes/www.gardes.hr


NOX REPAIR NIGHT CREAM je prirodna krema na bazi hijaluronske kiseline i zelenog čaja za intenzivno poticanje hidratacije kože. Idealan je noćni čuvar za cjelonoćnu obnovu i regeneraciju koji jutarnju kožu čini svježom i mekom.

Fotografija: Gardes/www.gardes.hr


Proizvode možete naručite putem webshopa na službenoj stranici Gardes cosmetics : https://gardes.hr/shop/


Proizvodi su često na akcijama u sklopu paketa, tako da požurite i osigurajte svoju formulu za savršen izgled i kvalitetne proizvode za dugoročnu njegu kože ! :)

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page