top of page

Golden Tree - odličan recept za mršavljenje i zdravi životni stil

Miha Geršič je suosnivač portala Golden Tree koji se bavi mršavljenjem i zdravim životnim stiom, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja. Miha je ujedno i autor uspješne FT30, koja je u borbi sa suvišnim kilogramima pomogla već više od 10.000 pojedinaca.


Portal je fokusiran na zdrav način mršavljenja uz adekvatnu tjelesnu aktivnost i adekvatnu prehranu koja je također jednako bitna. Kako je mnogima teško natjerati se da postanu ili budu redovito tjelesno aktivni, ovaj odličan portal daje savjete i u vezi motivacije. Želi vas motivirati na trening kako bi trening odradili što efikasnije. Osim motivacije, na web stranici se nalaze i vježbe koje možete raditi i kod kuće.


Fotografija: www.goldentree.hr



Kako smo već ranije napomenuli da je prehrana jednako bitna kao i tjelesna aktivnost, ovaj odličan portal vam daje mogućnost da imate uvid u zdrave recepte i to za svaki obrok - doručak, užinu, ručak i večeru.


Osim toga, stranica sadržava i webshop putem kojeg možete naručiti razne suplemente koji će vam pomoći u održavanju imuniteta i količine potrebnih vitamina i minerala. Također, u ponudi su i prirodne kapsule Active Burn koje ubrzavaju metabolizam i ubrzavaju sagorijevanje masti.


Za svaki proizvod na portalu se nalazi detaljno objašnjenje značenja, za što se koristi i što sadržava. Sastojci su skroz prirodni i pomno odabrani.


Osim suplemenata, u ponudi se nalaze i zdrave pahuljice za doručak, maslac od kikirikija i proteinski napitci.


Golden Tree ima također širok spektar stručnjaka koji stoje iza ovog projekta i pomažu klijentima da nađu proizvod za sebe, ovisno o njihovim željama i potrebama. Osim kapsula koje ubrzavaju metabolizam i kapsula za dobar san, Golden Tree ima i širok spektar proizvoda za njegu kože - kremu protiv bora, prirodni dezodorans u sticku, hidratantnu kremu za tijelo protiv suhe kože itd. Široku lepezu ponude Golden Tree proizvoda možete naći na sljedećem linku:


Ukoliko želite biti fit, svakako proučite ovaj divan portal i projekt koji nam svima pomaže da budemo ono što želimo biti :)

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page