top of page

HydraFacial tretman u Estrella Beauty salonu - garancija za blistavu kožu

Svatko želi glatku i blistavu kožu mladolikog izgleda. Umjesto da trošite bogatstvo na preparate za koje je upitno djelovanje, kožu možete osvježiti savršenim hydrafacial tretmanom koji je sve popularniji. Zagovornici modernog tretmana, nazvanog hydrafacial, predstavljaju ga kao način za postizanje i održavanje dugoročnog zdravlja kože, što ga čini samim time više od tipičnog tretmana. HydraFacial je jedan od najmoćnijih, neinvazivnih tretmana obnavljanja površine kože koji su danas dostupni. Kombinira čišćenje, eksfolijaciju, ekstrakciju, hidrataciju i antioksidacijsku zaštitu koja uklanja mrtve stanice kože i nečistoće, dok istovremeno u kožu unosi hidratantne serume. Jedan od salona koji je najpopularniji upravo po ovom tretmanu u Zagrebu je Estrella Beauty salon vlasnice Maris Stella Badrov Josipović. U tekstu niže objasnit ćemo postupak provedbe tretmana i njegove benefite, a postupak možete vidjeti i ovdje.




Kako djeluje?

Svaki Hydrafacial tretman počinje s tri jednostavna koraka – počevši od čišćenja lica. Dubinski čisti vašu kožu, a nježni piling uklanja mrtve stanice. Uklanja nečistoće iz pora te osvježava kožu intenzivnim hidratantnim kremama i hranjivim sastojcima.


HydraFacial tretman postao je vrlo popularan i tražen tretman jer stvara trenutni "wow faktor" u smislu pomlađivanja i učvršćivanja kože. Preporuča se tretman raditi redovito kako bi održali zdravlje kože.


HydraFacial je sličan drugom tretmanu koji se zove mikrodermoabrazija. Mikrodermoabrazija koristi blago abrazivni instrument za nježno brušenje vaše kože te uklanjanje debljeg, neravnomjernog vanjskog sloja, dok je hydrafascial usmjeren na usisavanje mrtvih stanica kože te dodavanje seruma koji pomlađuju kožu i daju joj savršen sjaj.


Dakle, što HydraFacial čini tako posebnim i drugačijim od ostalih? Većina tretmana lica usmjerena je na vrlo specifične probleme s kožom, a neki su preintenzivni za osobe sa osjetljivom kožom, što nekada zna izazvati crvenilo. Međutim, HydraFacial je odličan tretman koji se odlično prilagođava svakom tipu kože, a rizik od bilo kakvih negativnih nuspojava nakon tretmana je vrlo nizak.


Fotografija: Estrella Beauty


Koliko često provoditi tretman ?

Jedan HydraFacial je sve što vam je potrebno za ponovno pokretanje vaše kože. Ali kao i sve dobre stvari, rezultati HydraFacial-a s vremenom nestaju i to obično nakon otprilike 4-6 tjedana. Idealno bi bilo kad bi na tretman odlazili jednom mjesečno. Tada će vaša koža sigurno blistati uvijek.


Jedan od vodećih salona koji u širokoj lepezi usluge između ostalog nudi i ovaj tretman je Estrella Beauty salon u srcu Trešnjevke, na adresi Gvozdanska 13A. U sklopu salona imate osiguran parking koji je pod videonadzorom. Možete se jednostavno naručiti putem aplikacije buker putem nekoliko klikova gdje imate odmah uvid u dostupne termine. Također, u sklopu mjeseca veljače imate mnoge akcije, pa se svakako naručite na vrijeme.


Uvid u tretmane možete pronaći i na službenoj stranici salona Estrella Beauty.



© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page