top of page

If signatures -brend savršenih torbica od perlica kao oaza elegancije i san svake mladenke


Možete li zamisliti savršenu torbicu od elegantnih perlica koja je rađena sasvim ručno ? Poznato je da su perlice oduvijek bile pravi hit, a sve do dan danas su zadržale svoju popularnost. U moru različitih stilova, elegancija je oduvijek bila vrlo cijenjena. Perlice koje nalikuju na prave bisere krase predivne torbice vrlo zanimljivog brenda If signatures. Vlasnica brenda je Isabel Fuček koja ove predivne torbice radi ručno, a svaka torbica je rađena s puno ljubavlju. U ponudi su torbice različitih oblika, a možete birati i boju ručki te pločice sa imenom brenda koja može biti u zlatnoj ili srebrnoj boji. Ove torbice su san svake mladenke na vjenčanju, a u nastavku donosimo priču o ovom vrlo cijenjenom brendu u koji je uloženo puno truda, želje i predanosti.


Foto: Isabel Fuček


Isabel je s nama podijelila i priču kako je došla na ideju da pokrene vlastiti brend koji je već sada na tržištu prepoznat kao vrlo zanimljiv i unikatan.


- Od malih nogu sam gledala mamu kako nosi i kombinira torbu s cipelama i nakitom pa sam tako i ja zavoljela torbe. Kako perle nikada ne izlaze iz mode sinula mi je ideja da bi i ja mogla stvoriti nešto svoje od perla, ali i čeških kristala. Po prirodi sam vrlo precizna i kreativna osoba tako da mi to pomaže u izradi torba. Volim jednostavnost i eleganciju, vodim se načelom manje je više. Ovo načelo prenosim i na svoje kreacije torbica - ispričala nam je Isabel.

U najavi su i novi modeli raznih dimenzija i oblika od perla i čeških kristala gdje će sigurno svatko pronaći nešto za sebe. Ove predivne torbice jedan su od čestih detalja mladenki na njihovom najvažnijem danu u životu.


Ručni rad je uvijek vrlo cijenjen, a ono što je zanimljivo jest da ovaj tip torbica ne možete kupiti u klasičnim trgovinama. Torbice se mogu naručiti putem službene Instagram stranice ovog cijenjenog brenda if.signatures, na vrlo jednostavan način, javljanjem u poruci. Kako bih Isabel olakšala sve nedoumice i pitanja razradila je detalje koje možete pronaći u naglascima također na istoimenoj Instagram stranici. Svaka torba je unikat te se izrađuje po narudžbi s puno ljubavi i truda. Za izradu jedne torbice potrebno je i do tri tjedna jer uz rad i studira pa ima puno učenja i obaveza. Isabel je presretna što ima vješte ruke pa tako zaradi nešto za studentski život. Isabel je od srca zahvalna svima koji su prepoznali njen trud i uloženo vrijeme u izradu te se nada da će u budućnosti proširiti svoju ponudu raznim kreacijama od perlica.


Foto: Isabel Fuček



Foto: Isabel Fuček



Foto: Isabel Fuček



Foto: Isabel Fuček


Osim predivnih torbica sa perlicama, u ponudi su i torbice od čeških kristalića koji nalikuju na male dijamantiće.

Foto: Isabel Fuček

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page