top of page

In bloom nakit - ručno rađeno savršenstvo koje je oličenje elegancije

Svaka dama želi imati elegantan nakit koji će je činiti gracioznom i zanosnom. Ako ste u potrazi za profinjenim i elegantnim nakitom koji će se savršeno uklopiti u svaki stil, a pogotovo uz svečane varijante, na pravom ste mjestu. Predstavljamo Vam vrlo zanosan i poseban brend nakita "Inbloom" koji odiše posebnim stilom i različit je u odnosu na svaki tip nakita koji ste već do sada vidjeli u trgovinama. Ako želite biti jedinstveni i posebni, svakako imamo nešto za Vas :) Ono što je uz sve navedene pozitivne strane također vrlo interesantno, nakit je rađen ručno i radi se o hrvatskoj proizvodnji. Donosimo jednu predivnu priču iz Splita o pokretanju ovog predivnog projekta i brenda koji je hvale vrijedan. Ovo je nakit koji će uljepšati svaku vašu kombinaciju, bilo casual, bilo elegantnu za svečanu prigodu.


Vlasnica ovog brenda i dizajnerica ovog predivnog unikatnog nakita je Anita Jelaska koja nam je ispričala svoju priču odakle je sve krenulo.


Možete li nam predstaviti ukratko svoj brend? Kad ste pokrenuli posao?

Posao s nakitom sam pokrenula prije nešto manje od 10 mjeseci. Jednu večer, šetajući uz rijeku, nakon popodnevne smjene na poslu, odlučila sam krenuti za svojim snovima. Već dugo se bavim izradom nakita, modnih dodataka, torbica od eko kože... I odlučila sam da to bude moj mali projekt za koji tada uopće nisam imala pojma gdje će me sve odvesti...


Kako ste se odlučili za naziv brenda?


Proljeće je moje najdraže godišnje doba... Kad iz toplih smeđih nijansi prelazimo u šarenilo. "In bloom" mi je zvučalo baš kao i proljeće, nježno i sanjivo.


Odakle inspiracija za Vaš nakit?


Kombinacija jednostavnih, ali efektnih materijala i boja su mi najveća inspiracija i izazov. Spoj minimalizma i dašak glamura u jednom. Odsjaj staklenih perlica na suncu. Sitni detalji koji čine razliku i koji plijene pažnju.


Možete li nam ukratko opisati koje materijale koristite?


Za naušnice i nakit koristim bazu od nehrđajućeg čelika. Perlice koje najčešće koristim su staklene, a medu favoritima su i riječni biseri.


Za kakvu vrstu nakita postoji najveći interes?


Definitivno za naušnice.


Što se ističe u Vašoj ponudi ovog ljeta?


Široka paleta boja, nakon neutralne jeseni i zime, na red dolazi pravi vatromet boja.


Što je bila nit vodilja kod pokretanja Vašeg brenda?


Pomisao da vrijeme provodim u poslu koji je prije svega užitak i zadovoljstvo.


Gdje i kako se može nabaviti Vaš nakit?


Nakit je dostupan preko IG stranice "In bloom". Rađen je u malim serijama, u ograničenim količinama.


Nakit možete naručiti putem službenog Instagram profila brenda : https://www.instagram.com/inbloom.hr/


Dovoljno je samo poslati poruku s upitom o proizvodu koji želite kupiti, uz brz odgovor koji ćete dobiti kupnja će sigurno proći vrlo lako i jednostavno :) Tako da ovaj predivan nakit stiže u najkraćem mogućem roku na Vaše adrese i on može biti Vaš bez čekanja u redu u trgovinama.


Ova predivna priča također može nekom biti inspiracija za pokretanje vlastitog brenda ili vlastitog posla, uz pozitivnu misao da se trud uvijek isplati :)








Izvor fotografija: Inbloom


© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page