top of page

LADRIA COSMETICS - Kozmetika iz srca Jadrana

Prirodna kozmetika, odnosno linija prirodnih preparata danas je sve više tražena. Bogati prirodni sastojci u ovom slučaju dolaze iz srca Jadrana. Jadransko more koje je na glasu kao jedno od najčišćih u Europi je postalo inspiracija za pokretanje brenda prirodne kozmetike koji može obogatiti vašu rutinu. Kod ovih proizvoda najveći je fokus na revitaliziranju svih tipova kože uz hidrataciju i vitalnost.


Fotografija: Ladria Cosmetics /www.ladria.hr



Iz srca Jadrana ekstrahirane su najfinije morske alge i kolagen, koji obogaćuju kvalitetne proizvode za minimalističke rutine njege. Posebna je pažnja posvećena teksturama, a preparati su napravljeni na prirodan način tako da kožu čine neodoljivom na dodir, pa čak i onu najosjetljiviju.


L'ADRIA cosmetics nudi kompletne prijedloge jednostavnih rutina osmišljenih za pružanje najboljih rezultata. Kao proizvodi koji se posebno ističu u ponudi su L'ADRIA serumi koji pružaju višestruke učinke. Eksfolirajući serum je istovremeno i vrlo hidratantan, dok je izrazito njegujući uljni serum obogaćen inovativnim sastojcima za očuvanje vitalnosti kože, a hijaluronski serum trenutno će hidratizirati Vašu kožu i učiniti bore manje vidljivima. Središnji proizvodi svake L'ADRIA rutine su hidratantne kreme, obogaćene morskim algama i kolagenom kao osnovama ovog hvale vrijednog brenda, u jednostavnoj posteljici hidratacije.


Sve L'ADRIA hidratantne kreme se mogu koristiti kao dnevne i noćne kreme, a za jaču hidrataciju jednostavno je potrebno prilagoditi količinu koju koristite. Svi proizvodi uronjeni su u delikatne formule - bez PEG-a, polisorbata, mineralnih ulja, fenoksietanola, parfema i eteričnih ulja.


L'ADRIA brend ima jasnu viziju, a to je podizanje svijesti o važnosti društveno odgovorne proizvodnje, spajajući blagodati Jadrana u kvalitetnu njegu bez nepoželjnih sastojaka, koji potencijalno izazivaju iritacije. Svi su sastojci na biljnoj i prirodnoj bazi, od emulgatora i zgušnjivača pa sve do bisera naših formulacija - aktivnih sastojaka. Upravo s ciljem smanjenja količine otpada u okolišu, odabrali smo ambalažu od stakla, s vrlo malim udjelom plastičnih elemenata, smještenu u kompaktne papirnate kutijice. Pakiranja su također ekološka. Cilj brenda je dugoročno ulaganje u sebe i u ljepotu oko nas održavanjem najljepših plaža i samog Jadrana čistima te podizanjem svijesti o važnosti reciklaže i problemu onečišćenja planeta Zemlje.



Fotografija: Ladria Cosmetics /www.ladria.hr


Svrha L'Adria brenda jest širiti znanje o sastojcima koji su potpuno prilagođeni potrebama naše kože, bez nepotrebnih napuhavanja, neostvarivih obećanja i slijepog praćenja trendova. Proizvodi su prirodni i vrlo kvalitetni. Također kod ovog brenda je razvijena formula za svaki tip kože, pa zaista svaka dama može pronaći nešto za sebe. U ponudi su proizvodi za normalnu, suhu, mješovitu i masnu kožu.


Na službenoj stranici L'ADRIA kozmetike možete pronaći i dnevnu rutinu čišćenja i održavanja kože za svaki tip kože pa vam i ti savjeti mogu pomoći da pronađete svoju dnevnu rutinu te naručite proizvode po svojoj mjeri. Na stranici su detaljno objašnjeni postupci korištenja svakog proizvoda.


Osim rutinskih proizvoda za održavanje kože, u ponudi su i mnogi drugi proizvodi kao što je krema Make Up Prep Duo koja revitalizira kožu i priprema je za dugotrajnu šminku.


Proizvode možete naručiti putem službenog webshopa: https://www.ladria.hr/shop

Uz kupnju dva proizvoda obično je dostava besplatna, ali s obzirom da su takve informacije podložne promenama, detalje uvijek možete pronaći putem webshopa.

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page