top of page

Mabrouk kozmetika: Čari prirodne kozmetike sa kobiljim mlijekom

Zašto kobilje mlijeko ? Kobilje mlijeko se konzumira u količinama od 100 do 250 ml dnevno. Zbog svog jedinstvenog sastava i lake probavljivosti pruža posebno olakšanje u periodu oporavka. Upravo zato kobilje mlijeko je glavni sastojak ove prirodne kozmetike koja počiva upravo na ovom elementu.


BILOGORSKI BALZAM SA KOBILJIM MLIJEKOM

Bilogorski Balzam s kobiljim mlijekom obogaćen shea maslacem i uljem noćurka. Idealan je za suhu, ispucalu i hrapavu kožu kojoj treba dodatna vlaga i njega. Podupire sposobnost obnavljanja kože, popravlja i održava strukturu kože u dobrom stanju. Štiti kožu od daljnjeg isušivanja. Pogodan za sve tipove kože, kao i za djecu.


Fotografija: Mabrouk cosmetics/www.mabroukcosmetics.hr


BLAGOTVORNA KREMA SA KOBILJIM MLIJEKOM Blagotvorna krema s kobiljim mlijekom obogaćena uljem sjetvenog podlanka i shea maslacem. Hrani, štiti i pridonosi održavanju vlažnosti kože. Podupire sposobnost obnavljanja kože, popravlja i održava strukturu kože u dobrom stanju. Održava mladenački izgled kože, dajući joj blistav i svjež sjaj. Pogodna je za sve tipove kože. Dolazi u pakiranju od 50 g.

Fotografija: Mabrouk cosmetics/www.mabroukcosmetics.hr


NJEGUJUĆI LOSIOM SA KOBILJIM MLIJEKOM

Njegujući Losion za tijelo s kobiljim mlijekom obogaćen uljem noćurka i ekstraktom korijena mrkve. Pruža osjećaj ugode u vlastitoj koži. Podupire sposobnost obnavljanja kože, popravlja i održava strukturu kože u dobrom stanju. Suhu kožu dubinski vlaži i omekšava, a hrapavu kožu čini glađom. Koža je njegovana i meka na dodir. Pogodan je za sve tipove kože.Dolazi u pakiranju od 200g.


Fotografija: Mabrouk cosmetics / www.mabroukcosmetics.com


REVITALIZIRAJUČI ŠAMPON SA KOBILJIM MLIJEKOM

Revitalizirajući šampon s kobiljim mlijekom obogaćen sokom aloje i eteričnim uljem ružmarina. Kosu čini mekom i podatnom dajući joj svilenkastu teksturu uz savršen omjer kokosovog i bademovog ulja s dodatkom eteričnog ulja ružmarina. Nadraženo vlasište smiruje i održava u dobrom stanju. Pogodan je za sve tipove kose.Dolazi u pakiranju od 200g.



Fotografija: Mabrouk cosmetics / www.mabroukcosmetics.com



SAPUN SA KOBILJIM MLIJEKOM

Sapun s kobiljim mlijekom obogaćen uljem masline i eteričnim uljem ružmarina. Napravljen od prirodnih sastojaka koji njeguju kožu. Pranje ruku je svakodnevna pojava te je upravo zato bitno da je sapun kvalitetan i sačinjen od prirodnih materijala koji ne isušuju ruke.


Fotografija: Mabrouk Cosmetics/ www.mabroukcosmetics.com


Kad smo krenuli u cijelu ovu priču sa kobiljim mlijekom najveći motiv nam je bilo zdravlje naših mališana. Kada je mlijeko pomoglo njima, odlučili smo pomoći i drugima sa istim problemima. I uspjeli smo. Pa smo napravili prvu kremicu, pa šampon, pa losion. Sve je nastalo iz želje da se pomogne drugima, ali i iz znatiželje jer smo prvi koji su odlučili napraviti tako nešto sa mlijekom naših kobila. I danas, nakon puno neprospavanih noći, razmišljanja, premišljanja, padova i uspjeha, jako sam ponosna na sve nas. Malo po malo, širili smo se po tržištu, dolazili do novih kupaca, a onda nas je zapazio tim iz DM-a. Kad smo dobili poziv od njih prije nekoliko mjeseci, prvo smo pomislili da je neka skrivena kamera,😅 a onda su nam se noge odsjekle. I evo, došao je dan kada ćete Mabrouk kozmetiku moći naručiti i preko DM-ovog web shopa, a uskoro i direktno u prodavaonicama DM-a - poručuju dragi ljudi koji su pokretači ove predivne priče.


Proizvode možete naručiti putem webshopa Mabrouk kozmetike: https://mabroukcosmetics.com/trgovina/

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page