top of page

Medeni mjesec: Luksuzni piknik na Malti

Organizacija pod nazivom Luxury Picnic Malta vam može pomoći osmisliti savršeni piknik za proslavu posebne prigode ili savršenog spoja. Organizacija traži najbolju lokaciju za piknik uz more i nudi da se prema željama klijenata može i otputovati na bilo koje mjesto, uključujući parkove, vrtove, plažu, zatvorene prostore. Pripremaju hranu i osvježenje i osiguravaju nevjerojatno okruženje za vas i vaše najmilije. Osim toga organizacija nudi i spremanje i čišćenje nakon piknika tako da kada završite možete doslovno odšetati u zalazak sunca.


Ukoliko spremate prosidbu, godišnjicu veze ili braka ili želite svog partnera/partnericu iznenaditi rođendanskim putovanjem, ovo je savršena prilika za vas. Osoblje koje radi na organizaciji savršenog piknika uz zalazak sunca, jastuke na plaži i romantično postavljen stol sa odličnom malteškom hranom, mediteranskim vinom ili pjenušcem je i više nego susretljivo te se možete sve dogovoriti prema vašim željama i preferencijama. Na službenoj stranici možete vidjeti i fotografije kako izgleda njihov rad, a osoblje ima entuzijazam da svaki piknik bude poseban. Tako na njihovim službenim stranicama također možete rezervirati termin i možete objasniti kakav piknik želite. Osoblje će se prilagoditi i uvijek mogu dodati nešto prema vašim željama, npr. isprintati zajedničke fotografije koje su postavljene na stolu koji vas čeka za romantičnu večeru, prilagoditi glazbu i slično.


Recenzije su i više nego pozitivne, a ljudi i parovi iz cijelog svijeta hvale ovu organizaciju koja je postala dijelom njih za vrijeme najbitnijih životnih trenutaka - posebnih rođendana, prosidbi ili godišnjici braka.


Doživite nezaboravne trenutke i rezervirajte svoj termin na https://luxury-picnic-malta.business.site/



Fotografija: www.luxury-picnic-malta.business.site




© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page