top of page

MINERAL EXPO-prirodna oaza prirodnog dragog kamenja

Završen je MINERAL EXPO - najveći tradicionalni sajam dragog i poludragog kamenja, kristala, minerala, fosila i unikatnog nakita koji je održan već sad prošlog vikenda u Domu sportova u Zagrebu. Broj izlagača svake godine sve više raste te iz godine u godinu obara rekorde te okuplja izlagače iz Hrvatske i inozemstva.


Kako bi vam ova vam ova tema bila zanimljivija, prvo ćemo se upoznati sa vrstom dragog i poludragog kamenja koji se koriste u izradi elegantnog nakita. Među najpoznatijimdragim kamenjem su rubini, safiri, smaragdi, dijamanti, turmalini, topazi, opai. U poludrago kamenje i minerali spadaju gorski kristali, ametisti, citrini, opsidijani, spineli, celestini, apofiliti ahati, lapis lazuli, larimar i skoro sve ostale poznate vrste.


Na sajmu se nalazila i bogata ponuda ručno rađenog nakita od poludragog i dragog kamenja po promotivnim cijenama za kupce, pa je to ujedno i odlična prilika za razgledavanje i kupnju.


Na službenoj stranici MINERAL EXPO se možete educirati o dragom i poludragom kamenju te naručiti širok spektar rijetkih proizvoda i nakita. Određeni tipovi proizvoda su i povremeno na akciji. Između ostalog, na stranici se nalazi i zanimljivi nagradni natječaj sa 5 pitanja te ukoliko točno odgovorite ostvarujete 10% popusta na iduću kupnju.


Na službenoj stranici nude se i usluge izrade nakita, obrade mineral, procjene i slično.


Foto: MINERAL EXPO




© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page