top of page

Moć pampasa za dekoraciju vašeg doma

Razmazite svoj dom čarima pampas trave. Donosimo nekoliko ideja i 7 načina te kako možete preurediti vaš interijer uz malo truda i još manje novaca. Postavlja se pitanje zašto su pampasi zadnjih nekoliko godina toliki trend u uređenju interijera. Ova zadivljujuća trava ima rustikalnu estetiku koja se susreće s modernom koja će odgovarati bilo kojoj vrsti unutarnjeg uređenja. Pampas trava nikada nije izašla iz trenda i sa sigurnošću možemo reći da se sve pripisuje njenom zadivljujućem izgledu i delikatnosti. Pogledajte sedam načina kako će dekoracija pampas travom podići izgled cijelog prostora.


Pampas trava može dodati toplinu svakoj spavaćoj sobi

Želite li minimalistički stil, unesite toplinu u prostor tako što ćete uz noćne ormariće s obje strane kreveta staviti velike vaze ispunjene golemim pampama. Oni će odmah proizvesti ugodnu šik atmosferu za mirno okruženje. Dekoracija pampas trave u svakoj prostoriji uvijek će izgledati zapanjujuće.


Koristite pampase za dekoraciju stolova

Za spektakularan ukras od pampas trave kod kuće, stavite nekoliko stabljika pampas trave u vazu za jednostavan pristup kako biste svom stolu u blagovaonici dali minimalistički štih.


Napravite osušeni buket pampasa

Novi buket cvijeća lijepo izgleda i miriše, ali ne ostaje dugo kao pampas trave koje su dugoročno rješenje za dekoraciju vašeg doma. Pampasi su i neutralnih boja pa ih vrlo lako možete ukomponirati u prostor. Pampasi su sami po sebi i visoki pa mogu biti odlična dekoracija i za popuniti prostor, npr. kut sobe ili prazan zid. Pampasi se vrlo jednostavno kombiniraju sa sušenim cvijećem pa svakako možete kombinirati pampase uz sušeno svijeće u sklopu cvjetnih aranžmana.


Stvorite zaslon Pampas 'Cloud'

Ako se osjećate stvarno kreativno i ambiciozno da vaša kuća izgleda nevjerojatno, pampas cloud zaslon može vam pomoći da postignete dramatičan i prekrasan učinak tako da napravite viseće bukete od pampasa. Oni mogu biti obješeni na čavlić kao slika ili mogu biti obješeni i za strop.


Popunjenje praznog prostora

Da, pampas trava je čarobna čak i ako ih stavite u veću vazu pa smjestite negdje na pod, u obližnji kut. To će modernom i prozračnom prostoru ukrašenom bež i nježno smeđim bojama dodati bujnu, nježnu teksturu. Pampasi prostoru daju posebnu čar pogotovo ako se radi o buketu pampasa. Lijepo se uklapaju u kut sobe, iza vrata, pored zavjesa ili pored komode.


Objesite vijenac od pampasa

Dekoracija vijenca od pampas trave šarmantan je način obilježavanja bilokojeg prostora. Vijenac od pampas trave možete napraviti vrlo jednostavno. On može biti prirodni element koji daje toplinu prostorij, a dovoljno je neutralan da se može koristiti tijekom cijele godine. Za vrijeme uskrsnih blagdana, uvijek na vijenac od pampasa možete dodati uskršnja jaja, a za vrijeme božićnih blagdana vijenac od pampasa možete jednostavno obogatiti božićnim kuglicama ili dodati umjetni snijeg. Na taj način vijanac može biti idealna dekoracija za sva godišnja doba i za sve blagdane.






© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page