top of page

Ne propustite hvaljene modne radionice u novootvorenoj Loži

U jednom prizemlju starozagrebačkog stana u samom centru Zagreba (Vinogradska 4) otvorilo se jedinstveno i očaravajuće mjesto koje je osmišljeno kako bi zadovoljilo sve potrebe modernih žena i muškaraca. Loža je multifunkcionalni prostor koji kombinira elemente showrooma, concept storea, brendiranog second hand shopa i kluba za druženje, pružajući iskustvo otkrivanja talentiranih dizajnera i novih brandova.


Zagrebačka modna stilistica Paula Veličković IG: @cocoblindraise koji je dostupan na https://www.instagram.com/cocoblindraise vodit će vas kroz vrijedne i važne modne edukacije u Loži. Neke od tema kojih će se dotaknuti uz opuštenu atmosferu i vrhunsko vino vinarije Šoškić su kako najbolje definirati svoj oblik tijela i krojeve koji vam najbolje pristaju. Naučit će te i kako prikriti nedostatke, a istaknuti svoje adute uz male modne trikove, zatim kako najjednostavnije odrediti ton i podton svoje kože te koje vam boje najbolje pristaju i najbolji način kako te boje međusobno kombinirati, definirati zastupljenost određene boje u outfitu, primjenu komplementarnih kontrasta, color blockinga, kombiniranje uzoraka, pa sve do savjeta gdje i kako se inspirirati za jedinstveni look.


Posebna radionica pratit će temu odijevanja za određene prigode gdje su potrebnije svečane kombinacije (Božić, Nova godina, promocija, poslovni eventi) i to uz uz kratki osvrt na oblik tijela kako bi ste odabrali krojeve koji pristaju upravo vašoj figuri.


Svaka tema obrađuje se na zasebnoj radionici, a sljedeći termin je već 26.10.2023. godine, stoga požurite rezervirati svoje mjesto i naučite nešto korisno, primjenjivo i usput se zabavite. Modne radionice održavat će se svako dva tjedna, četvrtcima u Loži.

Za vrijeme trajanja radionice polaznici uz kotizaciju od 30 eur imaju stručno modno savjetovanje, neograničeno piće i zdrave grickalice, a uz promo kod koji će dobiti na radionici imaju popust na dizajnersku ponudu iz Concept storea.

Radionica traje 18 - 20h

Broj sudionika je ograničen kako bi se stilistica Paula Veličković svakome mogla detaljno posvetiti. Kako bi svoje mjesto rezervirali na vrijeme uplatu kotizacije je potrebno izvršiti najkasnije dan prije radionice ili do popunjenja mjesta. Sve detalje i prijavu zatražite na info@coco.hr



Foto: Ana Kuštre

Foto: Ana Kuštre


Foto: Ana Kuštre

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page