top of page

Needle To Needle - savršeni dodaci za kosu

Brend Needle To Needle nam je već od ranije poznat po bogatom spektru elegantnih večernjih haljina, a vlasnica brenda Melita Katić osmislila je i predivne dodatke za kosu - rajfove u različitim bojama sa dodacima perlica. Povodom nadolazećih blagdana, boje su karakteristične za blagdansku kolekciju - bordo crvena, istaknuta crvena, zlatna i crna. Ove dodatke za kosu možete vrlo jednostavno iskombinirati sa svečanim haljinama, ali i sa jednom od vaših omiljenih blagdanskih kombinacija.

Rajfovi su ručno rađeni - kostur rajfa omotan je pamučnom rebrastom trakom koja spriječava klizanje po kosi, a vanjski dio ukrašen je ručno rađenom pletenicom od sjajnog satena s brošem koji se lako skida pa se može iskoristiti i kao ukras na sakou, kaputu, košulji ili haljini.

Najtraženije boje ove zime su neizostavna crna, zatim smeđa, crvena i zlatna te zelena. U predblagdansko i blagdansko doma najviše se traže crveni i crni rajfovi.


Znamo da je crvena hit te da nas većina voli Badnjak provesti u crvenom. Žene često vole kombinirati crveni ruž koji je oduvijek odličan izbor za svaku damu. Za sve ljubiteljice crvenih kombinacija, imate odlične modele u ponudi i to u bordo, ali i u svjetlijoj varijanti crvene.


Poznato je da je crna jedna od najčešće nošenih boja, oličje jednostavnosti i elegancije. To je boja koja nikad ne izlazi iz mode, a bijele perlice na rajfu savršeno se uklapaju u crne kombinacije jer čine odličan kontrast. One vam također mogu biti poticaj da perlice nosite i u obliku ogrlice. Ovaj rajf će vam sigurno lijepo pristajati i na svečane haljine :)

Boje rajfova prilagođavamo sezonama, a također pazimo i na broševe koji su također u skladu sa aktualnom sezonom.


Obzirom na nadolazeće blagdane, ovi dodaci za kosu su savršeni da ih poklonite vama dragoj osobi za poklon ili da začinite svoju blagdansku kombinaciju :)

Fotografije: By Melita Katić /Needle To Needle


Modele možete naručiti putem službene Instagram stranice brenda Needle To Needle Dovoljno je poslati poruku u inbox, a vlasnica brenda je vrlo susretljiva te će modeli biti u najkraćem mogućem roku na vašoj kućnoj adresi :) Uljepšajte Božić sebi i drugima!

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page