top of page

Nova kolekcija ručno rađenih torbica od perlica brenda If signatures

Već smo ranije pisali i najavili vrlo bogatu kolekciju ručno rađenih torbica od perlica, gdje je svaka perlica u torbicu satkana sa puno ljubavlju i truda te ih upravo to dovodi do savršenstva. Kako je krenuo advent i blagdansko vrijeme gdje je ipak fokus upravo na tome, Isabel Fuček, vlasnica brenda If signatures je odlučila također povodom blagdana svim kupcima omogućiti besplatnu poštarinu kao mali znak pažnje.


Donosimo i novu kolekciju savršenih torbica od kojih je svaka posebna, unikatna i jedinstvena. Svaka ima poseban oblik i pomno je osmišljena, vrlo elegantna, ali i praktična. Kako se bliži vrijeme božićnih domjenaka i gala večera, ali i čuven doček Nove godine možda upravo nova kolekcija ovog brenda bude inspiracija za Vaš styling.


Kao novitet definitivno treba istaknuti torbicu od crnih perlica koja se ističe u odnosu na sve ostale koje su uglavnom od bijelih perlica. Dame koje vole nositi tamnije kombinacije svakako će ovom torbicom biti oduševljene, a zlatna pločica i zlatna ručka će podignuti kombinaciju, a može i savršeno stajati na zlatni nakit koji još dodatno može podignuti kombinaciju.

Torbice su različitih veličina i oblika, a mogu se također i naručiti po narudžbi. Vlasnica brenda je vrlo susretljiva i ljubazna te svojim kupcima uvijek stoji na usluzi.

Novi model torbice također dolazi u ovom posebnom izdanju u kombinaciji sa zlatnim obručima koji se savršeno slažu sa ovim predivnim perlicama. Radi se o torbici koja je idealna za vjenčanja i svečane ceremonije.

Za sve dame koje vole pravilne rubove i oblike u sklopu nove kolekcije mogu naći vrlo interesantan model torbice koja vrlo pravilne rubove, a perlice su simetrično naslagane i tvore jedan vrlo zanimljiv oblik. Ručka je također prožeta perlicama i savršeno se prilagodi svakoj kombinaciji.

Kao poseban model ističe se i unikatna torbica od pastelno zelenih perlica, a takav model još do sada nismo vidjeli. Boja koja je prirodna, prigušena, skroz ugodna za oči te djeluje vrlo smirujuće. Divan model koji podigne svaku neutralnu kombinaciju te posebno napravljen za sve dame koje vole pastelne tonove, kao i zelenu. Iako se radi o zimskoj kolekciji, odlična je i za proljeće kada su uvijek pastelni tonovi vrlo atraktivni.

Posljednji model iz nove kolekcije je torbica koja ima oblik kocke, a za promjenu vidimo kombinaciju velikih i malih perlica koje su paralelno raspoređene u pravilnom rasporedu. Dovoljno je velika da Vam u nju sve stane, vrlo praktična, a zbog svog oblika i krupnih perlica koje podsjećaju na bisere sigurno će plijeniti pažnju i lijepo se prilagoditi svakoj Vašoj kombinaciji.


Možda su upravo ove torbice savršene za poklon za Vaše najdraže :)


Izvor fotografija: Isabel Fuček / If signatures


© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page