top of page

Novitet u kolekciji In bloom nakita - lančići i narukvice sa privjescima


Nakon što su u širokom spektru ponude vrlo elegantnih naušnica dosegli maksimum kada je u pitanju elegantan nakit, In bloom nakit u ponudi ima i druge proizvode. Tu se ističe lančić s privjeskom u obliku srca, a žene su za njim totalno poludjele. Naručivale su lančić u kompletu zajedno s naušnicama, no nešto je nedostajalo da zaokruži cjelinu... Odluka je pala na tanke narukvice na koncu. Jednostavne su, a upečatljive, podignu svaki outfit na novu razinu i dodaju dozu posebnosti i stila. Izgledaju vrlo decentno te su odličan izbor za poklon nekome.


Fotografija: In bloom nakit


Baza nakita je izrađena od nehrđajućeg čelika. Taj materijal je odabran zbog njegovih dobrih strana; gotovo je neuništiv, ne mijenja boju, otporan je na vodu i uz malo brige, može trajati vječno, a uvijek izgledati kao nov. U odnosu na nakit od srebra i zlata, nakit od nehrđajućeg čelika cjenovno je i pristupačniji.



Fotografija: In bloom nakit


Uz standardne lančiće postoji opcija narudžbe lančića s privjeskom na srce uz inicijal voljene osobe i naušnica s inicijalima na dugom lancu ili bez njega. Naušnice se ne naručuju u paru, već zasebno, što ostavlja mnogo prostora mašti i kreativnosti.


© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page