top of page

Oaza mira na otoku: luksuzna vila Fortica od kamena na Hvaru

Planirate nezaboravno ljeto ? U ponudi je najam kamene vile s vrtom koja oduzima dah i terasom za odmor s pogledom na more. Budući da je vila udaljena samo 2 minute od starogradskog trga, bit će idealan izbor za vaš obiteljski odmor.


Smještena je samo nekoliko koraka od glavnog trga, a nalazi se unutar povijesnih četvrti starog grada Hvara. Kamene zidine vili daju romantičan ambijent zaklonjen od pogleda prolaznika i turista, a za vrijeme vrućih dana jamče odličnu hladovinu. Vila je obrubljena tvrđavskim zidovima koji daju nekretnini istinski povijesni ugođaj. Četverokatna glavna kuća i depandansa pogodne su za obitelji i grupe prijatelja do 8 osoba. Na povišenoj terasi se nalaze prostrane ležaljke s pogledom na more koji će vas bez daha. Uživat ćete u hladovini vinove loze, vlastitom voćnjaku i mirisima Mediterana. Unutar dvorišta nalaze se i dva roštilja (na ugljen i plin) za nezaboravni roštilj na otvorenom tijekom vašeg boravka.


Izvor: https://www.hvar.house/details/hvar-old-town-villa-fortica


Agencija koja se bavi najmom vile nudi paket dobrodošlice, gdje će vas osobno dočekati pri dolasku i odvesti do vile. Ono što je najvažnije, nude i uključenu punu uslugu (24/7) kako bi vaš odmor bio potpun za sve što vam je potrebno tijekom boravka. To također uključuje organiziranje prijevoza, iznajmljivanje, vožnje čamcem i organizaciju raznih izleta otoku putem agencije.


U cijenu najma je uključeno mijenjanje ručnika na dnevnoj bazi, a uz dodatnu cijenu na upit vam može biti dostupan i wellness uz tretmane ljepote u vili, usluga pranja rublja, kupovina namirnica prije dolaska i dostava vina. Ako želite unajmiti vilu i doći s kućnim ljubimcem, dopušteno je uz prethodnu najavu i upit. Organiziranje zabava i događaja nije dopušteno bez prethodnog dogovora s vlasnikom i najmodvcem.


Terasa se nalazi na povišenom, uz pogled na more, postavljen stol za jelo te ležaljkama za sunčanje. Vila posjeduje i LED TV, wifi, DVD player, CD player i igrice. Također vila ima i klimu te centralno grijanje, mašinu za pranje rublja, sušila za kosu, dasku za peglanje i glačalo, frižider, hladnjaču, mikrovalnu pećnicu, pećnicu, itd.


Uvid u raspoloživost termina, moguće rezervacije i cjenik možete naći putem stranice: https://www.hvar.house/details/hvar-old-town-villa-fortica


Izvor: https://www.hvar.house/details/hvar-old-town-villa-fortica



© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page