top of page

Oaza na Hvaru: Carpe Diem Beach

Zakoračite u jedan od TOP 10 svjetski poznatih klubova na plaži i uživajte u luksuznom stilu života u baru i restoranu na plaži na iluzornom otoku u raju Jadrana, na otoku Hvaru. Poznato je da je Hvar otok sa najviše sunčanih dana na Jadranu. Ljetni povjetarac i šum valova pratit će vas kroz cijeli prostor kluba. Više od 3000 četvornih metara smjestilo se pod sanjivim borovima i toplim žutim suncem, što god vam je draže. Klub je smješten na malom otočiću koji je pretvoren u pravu oazu koja posjeduje plažu sa ležaljkama, coctail bar u kojem možete okusiti savršene ljetne koktele, restoran sa odličnom gastro ponudom te noćni klub u kojem gostuju jedne od najboljih svjetskih DJ zvijezdi.


Na kamenoj i pješčanoj plaži možete uživati ​​u opuštanju u lux kabinama ili velikim drvenim ležaljkama s pogledom na kristalno tirkizno more. Isprobajte ronjenje ili vožnju prozirnim kajakom i otkrijte sve nijanse kristalno plave. Dopustite suncu da miluje vašu kožu dok igrate odbojku ili se nagradite smirenošću tajlandske masaže.


Uz dobru zabavu na Carpe Diem Beachu možete okusiti ljeto u bogatoj gastro ponudi. Opsežan jelovnik uključuje doručak, zdrave salate, svježe ulovljene plodove mora i vrhunsko meso. Možete probati brojne ljetne specijalitete, prepoznatljivi voćni toranj i dijeljenje plata te možete uživati u bogatstvu boja i okusa.


Nema potrebe za maštanjem o savršenom ljetu. Posjetite Carpe Diem Beach i živite svoj ljetni život! Doživite osjećaj čiste zabave u apsolutnom značenju te riječi. Nazdravite suncu i recite DA novim avanturama. Lovite zalazak sunca na terasi zvanoj Terranza After Beach Party na otvorenom svaki dan od 17 sati!


Prvi od najpoznatijih svjetskih DJ-eva na programu je na rasporedu 13.6.2023 godine Dallerium, 20.6.2023. ćete moći uživati u glazbi San Pacha, a 22.6.2023. nastupaju Alaia & Gallo. Sve detalje o nastupima poznatih svjetskih DJ zvijezdi ove sezone na Carpe Diem Beach možete pogledati na https://beach.cdhvar.com/en/events/




© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page