top of page

Oblikujte svoje tijelo uz LIPO LASER u Daisy Aesthetic Beauty

Već smo ranije spominjali koliko određeni tretmani mogu doprinositi savršenom izgledu prije ljeta bez puno muke i znojenja. U današnje vrijeme rijetko tko ima vremena za svakodnevnu brigu o tijelu, tjelovježbu i pravilnu prehranu. Srećom tu su brojni tretmani uz koje ćete brzo i efikasno postići savršenu figuru prije godišnjeg odmora. U Daisy Aesthetic Beauty na Vrbiku (Kninski Trg 10) kod vlasnice salona i beauty stručnjakinje Sanje Vidović možete napraviti brojne tretmane za odličan izgled tijela, a jedan od njih je i lipo laser.


Radi se o inovativnom tretmanu gdje se koriste niskoenergetski laser za:


• Ciljano topljenje masnih stanica

• Razbijanje celulita

• Zatezanje kože


Lipo laser je jednostavan način za smanjenje tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su bezbolni, neinvazivni i bez nuspojava za okolno tkivo. Ovaj laser niske frekvencije, poznat i kao hladni laser, kombiniran je s istovremenom radiofrekvencijom u istoj sondi. Ova kombinacija dubinski zagrijava i razgrađuje masne stanice, ubrzava metabolizam te potiče limfnu drenažu i cirkulaciju.


Laseri prodiru kroz kožu, razbijajući membrane masnih stanica. Raspadni produkti se izbacuju u cirkulaciju te putem limfe i limfnog sustava izlučuju iz organizma. Oslobođena energija ponovno se iskorištava u metaboličkim procesima


Uz pravilnu prehranu i tjelovježbu, ovaj Lipo laser omogućuje brze rezultate, pomažući vam oblikovati tijelo iz snova!


Stručnjaci ga preporučuju kao efikasan i bezbolan način za postizanje željenih rezultata u procesu mršavljenja. 📈


Iskoristite prednosti moderne tehnologije za transformaciju svog izgleda!


Naručite se još danas i rezervirajte termin putem aplikacije Zoyya.




© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page