top of page

PAR Medical Esthetics -prva specijalizirana ordinacija za estetsku medicinu lica i tijela u Rijeci

PAR Medical Esthetics osim što je prva riječka specijalizirana ordinacija za nekiruršku i anti-aging estetsku medicinu lica i tijela posebna je po mnogočemu. Za razliku od dermatoloških, stomatoloških i kirurških ordinacija, fokus ove prestižne ordinacije je jedino i isključivo na nekirurškoj estetskoj medicini. U PAR Medical Esthetics zahvat će vam izvršiti licencirani liječnik, doktor medicine, licenciranim proizvodom, za što će te dobiti potvrdu koja sadrži sve podatke o sredstvu koje je korišteno kod zahvata. Među najtraženijim tretmanima u širokoj lepezi njihove ponude tretmana su povećanje usana dermalnim filerima, lipoliza podbratka, botox tretmani. Od dermokozmetičkih tretmana vrlo su popularni i specijilizirano izdvojeni VIP anti Wrinkle & Dark Circle Eye treatment. Ova prestižna ordinacija nalazi se u samom srcu grada Rijeke, na Korzu, na točnoj adresi Trg Republike Hrvatske 1.



Među najpovoljnijim tretmanima su dermokozmetički tretmani koji se rade dermokozmetikom Teoxane. Najskuplji zahvat je povećanje stražnjice dermalnim filerima koji se uvodi u ponudu sredinom mjeseca listopada 2023.godine.



Već smo ranije naglasili da PAR Medical Esthetics ima stručan i licenciran tim liječnika, a tim čine dva doktora medicine (specijalista), medicinska sestra sa dugogodišnjim iskustvom u struci u KBC Rijeka, licencirani dermokozmetičar i nutricionista. Zahvati kao što su lipoliza i intarilopoterapija nisu zahvati kojima se liječi pretjerana tjelesna težina, već su usmjereni redukciji tvrdokornih lokaliziranih nakupina masnog tkiva. Za zdrav izgled i održavanje željene težine najvažnija je ispravna prehrana. Gotovo nitko od nas nije dovoljno educiran da samostalno može odrediti što najbolje odgovara njegovom tijelu, godinama, stilu života. Iz tog razloga savjetovanje sa educiranim nutricionistom najbolji je put ka postizanju željenog cilja zdravog izgleda.


Uvidom u tretmane PAR Medical Esthetics u ponudi ima sve što jednoj ženi treba - od njege lice do njege tijela. Žene također prepoznaju kvalitetu njihovog rada.

- Neke naše tretmane radile su i klijentice koje povremeno gledamo na naslovnicama časopisa usmjerenih ljepoti i zdravlju. Kako na prvom mjestu držimo do diskretnosti i privatnosti naših klijenata, njihova imena nećemo navoditi, a o kome se radi možete povremeno vidjeti u objavama naših klijentica - ističu stručnjaci iz PAR Medical Esthetics.




U ovoj ordinaciji jedna u nizu prednosti je naglasak na isticanju prirodne ljepote uz korekciju prirodnih nesavršenosti. - Međutim neovisno o tome da li naša klijentica ili klijent, žele naglasiti svoju prirodu ljepotu ili zaigrati na kartu seksipila, uvijek vodimo računa da svaki zahvat na licu i tijelu bude usklađen sa ukupnim izgledom osobe bez prenaglašenosti - ističu iz ordinacije.


Iz prve ruke saznajemo i koji se tretman preporuča za probleme sa podočnjacima.

- Iz našeg iskustva moguće je smanjiti udubine i tamnne kolutove ispod očiju s kojima se bori velik broj osoba. Podočnjake neke osobe imaju od malih nogu, a kod većine se pojave s godinama, kao posljedica starenja. Problem je to s kojim se neki susreću povremeno, dok većina s njim živi. Tretman koji preporučujemo je VIP anti Wrinkle & Dark Circle Eye treatment. To je naš najtraženiji dermokozmetički tretman. Radimo ga ručno, bez aparature dermokozmetikom Teoxane. Tretman traje cca 45min (ne duže, zbog vrlo tanke kože na toj regiji) i tretira se okoločno područje. Cilj tretmana je ublažiti podočnjake, smanjiti sivilo, ujednačiti ton kože te osvježiti područje oko očiju. Rezultati su odmah vidljivi. Nakon prvog dolaska preporuča se pauza od 10-14 dana, nakon čega se za još bolje rezultate tretman može ponoviti, no nije nužno - objašnjavaju nam stručnjaci iz PAR Medical Esthetics.


Jedan od popularnijih tretmana je i Russian lips.

- Kada govorimo o dermalnim filerima usnica, postoje dvije skupine klijenata. Na prvom su mjestu klijentice koje žele naglasiti svoj prirodan izgled i filer im pomaže da izgledaju ljepše, da se nadopuni prirođen manjak volumena u području usnica, bez da okolina primijeti kako je rađen bilo kakav zahvat. Druga skupina klijentica, su žene koje žele izgledati atraktivno, seksi, biti primijećene u svojoj okolini, neovisno da li se radilo o radnom mjestu ili noćnom izlasku. Za njih je primjerenija tehnika koju nazivamo Russian lips. Ova tehnika radi se sa nešto većim volumenima, daje atraktivan, privlačan, senzualan izgled. Russian lips tehnika daje izgled usnica za kojima će se okrenuti svi koji ih primijete - ističu stručnjaci.


Obzirom na veliku potražnju termina za tretmane, čekanje na termin je individualno. Ukoliko slobodan termin postoji možete ga dobiti veoma brzo, kroz 2-3 dana, a ponekad se čeka i do 2 tjedana. Tako da se preporučuje da se za tretman svakako javite na vrijeme :)


Ukoliko ste zainteresirani za bilokoji od tretmana iz široke lepeze ponude ove prestižne ordinacije, za više informacija slobodno ih možete kontaktirati putem mobilnog telefona (099 3600 190) ili putem Instagram stranice (@par_medical_esthetics) na kojoj možete dobiti uvid u vrhunske radove liječnika, na linku: https://www.instagram.com/par_medical_esthetics


Interijer ordinacije je također uređen u modernom stilu kako bi se klijenti i klijentice osjećali ugodno. Velik naglasak je stavljen na stručnost, kvalitetu, udobnost, pristupačnost klijentu i zadovoljstvo klijenata.


Naručite se za svoj termin svakako na vrijeme :)

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page