top of page

Pharmaceris proizvodi za sveobuhvatnu njegu problematične kože

U laboratoriju svjetski poznate poljske kozmetičke tvrtke Dr.Irena Eris koja je osnovana 1983. godine proizveden je brand Pharmaceris koji je danas prisutan u više od 45 zemalja svijeta. Radi se o brendu dermokozmetike koju je razvio tim stručnjaka koji su razvili proizvode koji su savršeni čak i za najzahtjevniji i najosjetljiviji tip kože.

Pharmaceris je brend proizvoda za njegu kože razvijena da pruža sveobuhvatnu njegu problematične kože.


Svi proizvodi testirani su od strane dermatologa, a odabrane linije su također podvrgnute kliničkim ispitivanjima provedenim na nezavisnim istraživačkim institutima.


Svatko od nas ima drugačiji tip kože te je vrlo bitno sukladno tome njegu kože prilagoditi tome. Kada govorimo o koži, govorimo i o raznim problemima s kožom s kojima se svakodnevno susrećemo, kao što je suha koža, ljuštenje kože i seborea.


Antibakterijski gel za pranje za svakodnevno čišćenje kože zahvaćene aknama, koja je sklona izbijanju i prekomjernom masnoću. Proizvod se preporučuje za kožu svih dobnih skupina. Zamjenjuje tradicionalni sapun te čisti i kontrolira sjaj.

Fotografija: Pharmaceris


Upravo kako bi izbjegli probleme koji nastaju korištenjem neadekvatnih proizvoda, a istovremeno da bi vlastitu kožu njegovali i održavali je zdravom na pravilan način, moramo koristiti prave proizvode.


Linija kozmetike Pharmaceris upravo zato posjeduje širok spektar različitih proizvoda za njegu lica, kože općenito i vlasišta.


U ponudi su proizvodi za zaštitu od sunca, hiperpigmentaciju, za kožu sklonu pucanju i crvenilu, osjetljivu kožu sklonu alergijama, za kožu zahvaćenu psorijazom, za dermatološku njegu kože i vlasišta, njegu kože nakon raditerapije.


Jedan od noviteta je i proizvod koji je zaslužan za intenzivan tretman za stimuliranje rasta kose.



Tu su i mnogi drugi proizvodi za koje možda niste čuli, kao peeling za vlasište.


GDJE KUPITI?

Proizvodi se mogu naručiti putem Interneta, u sljedećim ljekarnama - Mandispharm ljekarnama, Ljekarna online, Natura, E-ljekarna 24, Beauty Pharmacy, Ljekarnama Zagrebačke županije, Phama, Ljekarna Marušić, Ljekarne Tripolski, Pharmeria, Online ljekarna Coner, ZU ljekarna Bjelovar,

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page