top of page

Predstavljanje Coco Accessories Paule Veličković u Loži 6. lipnja od 18 h

Svi znamo koliko je teško oformiti svoj stil i u moru mogućnosti danas biti poseban i drugačiji od ostalih. Zato je tu modna stilistica Paula Veličković, vrlo ambiciozna poduzetnica koja će nam u četvrtak, 6. lipnja u Loži u Zagrebu predstaviti svoju kolekciju Coco Accessories, a event kreće od 18 h. Kako bi bolje imali uvid u ovaj nadolazeći event razgovarali smo s Paulom koja će nas uz svoje stručne savjete i kreativnost provesti kroz pažljivo odabrane modne dodatke. Ova kolekcija uključuje sve što vam treba za transformaciju vašeg izgleda, od elegantnih komada za posebne prilike do modernih dodataka za svakodnevni stil. Pronađite inspiraciju i izrazite svoju jedinstvenu osobnost

kroz modne dodatke koje sam odabrala s ljubavlju i pažnjom.


Kako na modnim radionicama ali i na osobnom savjetovanju vrlo često naglašava ženama da istaknu struk tu se najprije stvorila potreba za remenima. Oni su baš potreba, a onda idu torbice koje nam također trebaju ali omogućavaju da se s njima izrazimo. Zatim, tu su broševi, marame, turbani i statement nakit koji imaju čarobnu moć pretvoriti običnu kombinaciju u nešto posebno.


Modni dodaci su ključni za stvaranje savršenog izgleda, ali njihovo pravilno kombiniranje može biti izazov. Evo nekoliko savjeta od naše modne stilistice Paule kako da postignete savršen balans i unaprijedite svoj stil:


1. Manje je više: Ponekad je bolje odabrati nekoliko pažljivo odabranih dodataka nego pretjerati. Fokusirajte se na jedan statement komad, poput upečatljivih naušnica ili statement ogrlice, i kombinirajte ga s jednostavnijim dodacima.


2. Harmonija boja: Prilikom kombiniranja dodataka, vodite računa o harmoniji boja. Neutralni dodaci poput crne, bijele, zlatne ili srebrne lako se uklapaju s većinom outfita. Ako želite dodati boju, birajte dodatke koji se slažu ili kontrastiraju s bojama vašeg outfita na skladan način.


3. Miješanje materijala i tekstura: Kombiniranje različitih materijala i tekstura može dodati dimenziju vašem izgledu. Na primjer, kožna torba se može odlično slagati s metalnim nakitom, a svilena marama može dodati dozu luksuza i mekoće.


4. Proporcije i balans: Vodite računa o proporcijama kada birate dodatke. Ako nosite glomaznu ogrlicu, kombinirajte je s manjim, diskretnijim naušnicama. Veliki prsten može biti savršeno izbalansiran jednostavnom narukvicom.


5. Prilagodite prilici: Različite prilike zahtijevaju različite dodatke. Za formalne događaje birajte elegantne i sofisticirane komade, dok za svakodnevne aktivnosti možete eksperimentirati s trendovskim i zabavnim dodacima.


6. Izražavanje osobnog stila: Najvažnije je da dodatke birate prema svom osobnom stilu. Modni dodaci trebaju reflektirati vašu osobnost i učiniti da se osjećate samopouzdano i udobno.


Kombiniranje modnih dodataka može biti zabavno i kreativno iskustvo. Eksperimentirajte, igrajte se stilovima i pronađite kombinacije koje vam najbolje odgovaraju!


Ljeto je vrijeme za svježe, živopisne i inspirativne boje koje unose radost i energiju u našu garderobu. Ovo su hit boje koje će dominirati ovim ljetom:


BIJELA

Bijela boja je klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Ova boja simbolizira čistoću, svježinu i lakoću. Idealna je za ljetne dane jer reflektira sunčeve zrake i pruža osjećaj hlađenja. Bijele haljine, lanene hlače i jednostavne majice su must-have komadi koji se lako kombiniraju s drugim bojama.


PINK

Ove sezone pink boja dolazi u svim nijansama, od nježno pastelne do intenzivne fuksije. Pink je boja koja simbolizira energiju, zabavu i mladolikost. Dodajte pink detalje poput torbica, sandala ili nakita kako biste osvježili svoj outfit i unijeli dozu veselja.


SENF ŽUTA

Senf žuta je topla i živahna boja koja unosi toplinu i sunčanu energiju u svaki outfit. Odlično se slaže s neutralnim tonovima poput bijele, bež ili sive, ali može biti i hrabar kontrast s crnom ili tamnoplavom. Senf žute suknje, topovi i modni dodaci bit će pravi hit ovog ljeta.


SVIJETLO PLAVA

Svijetlo plava boja donosi mirnoću i osvježenje. Ova boja podsjeća na ljetno nebo i kristalno čistu vodu. Svijetlo plave haljine, košulje i lagane jakne su savršen izbor za opuštene ljetne dane. Kombinirajte je s bijelom za klasičan izgled ili s drugim pastelnim bojama za nježan i romantičan stil.


SVIJETLO SIVA

Svijetlo siva je neutralna boja koja odiše elegancijom i sofisticiranošću. Lako se kombinira s gotovo svim drugim bojama, što je čini vrlo svestranom. Svijetlo sive hlače, suknje i sakoi su odlična osnova za svaki outfit, omogućujući vam da se igrate s različitim bojama i uzorcima.


CRVENA Crvena je boja strasti, energije i samopouzdanja. Ove sezone, crvena je nezaobilazna za one koji žele ostaviti snažan dojam. Crvene haljine, sandale i torbe su savršen način da dodate dramatičnost i živost svom ljetnom izgledu. Kombinirajte je s neutralnim tonovima ili idite na total look za maksimalan efekt. Uz ove hit boje, vaša ljetna garderoba bit će puna života, stila i neodoljive energije.



Modne dodatke možete kupiti i naručiti preko web shop-a www.coco.hr, a izložen je i u Concept store Loža, Vinogradska 4.


POZIVNICA NA PREDSTAVLJANJE COCO ACCESSORIES:


Dragi ljubitelji mode,

S velikim uzbuđenjem vas pozivam na ekskluzivno predstavljanje moje nove kolekcije modnih dodataka! Ovaj poseban događaj održat će se 6. lipnja u 18:00 sati u predivnom ambijentu Concept storea Loža, Vinogradska 4. Kao modna stilistica, redovito održavam modne radionice u Loži, a sada sam svoju ponudu proširila na prodaju pažljivo odabranih modnih dodataka putem web shopa, koji će također biti izloženi u Loži.


Pridružite nam se na ovom nezaboravnom događaju gdje ćete imati priliku prvi razgledati i isprobati najnovije komade iz kolekcije. Uz to, pripremili smo bogati izbor pića i dobru zabavu za sve posjetitelje. Ulaz na predstavljanje je besplatan, stoga povedite prijatelje i provedite ugodno modno poslijepodne s nama!


Veselimo se vašem dolasku!


Foto: Coco Accessories


Ova elegantna ručna torba samo je jedna u nizu proizvoda koje možete naručiti ili kupiti, a predstavlja savršen spoj luksuza i romantike. Ručka od bisera dodaje dašak sofisticiranosti, dok lanac za nošenje na ramenu pruža dodatnu fleksibilnost i praktičnost.Torba je obložena tankim, finim tilom bež boje, koji je dodatno ukrašen prekrasnim izvezenim cvjetovima od satenskih trakica u puderasto rozoj nijansi. Ova kombinacija materijala i detalja čini torbu idealnim dodatkom za svečane prilike, ali i za dodavanje elegancije svakodnevnim outfitima.

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page