top of page

Prestižni brend Pulito i zlatarnica Gerić spajaju moderni dizajn i tradiciju po uzoru na talijansku eleganciju

Vlasnici prestižnog brenda Pulito je obitelj Gerić iz Karlovca, a ime brenda inspirirano je talijanskom riječju "pulito," koja znači čisto, a odražava ne samo estetiku našeg nakita, već i posvećenost čistom iskustvu za naše klijente. Poput talijanske elegancije obitelj Gerić izradi nakita pristupa s izrazitom pažnjom prema detaljima i visokim standardima kvalitete. Svaki komad je rezultat strastvenog stvaralaštva, spoja modernog dizajna i tradicijskog umijeća. Njihov odnos s klijentima nije samo transakcija, već partnerstvo gdje surađuju kako bi stvorili jedinstvene komade koji odražavaju svačiju individualnost.


Brend je došao skroz spontano, a obitelj Gerić se može pohvaliti i prestižnom zlatarnicom Gerić na Karlovačkoj tržnici gdje su popunili prostor nakitom, a nakon toga su imali ideju da u Karlovcu otvore nešto drugačije i nešto što još ne postoji. Upravo tako je došlo do spoja najpopularnijih svjetskih brendova i nakita njihove proizvodnje.


Brend se ističe kroz jedinstvenu kombinaciju modernog i tradicijskog nakita. Osim što prate najnovije trendove u svijetu nakita, posebno se ponose mogućnošću izrade personaliziranog nakita prema želji klijenata. U njihovom radu spajaju se suvremeni elementi s tradicionalnim zanatom, pružajući jedinstvene komade koji odražavaju individualnost svakog pojedinca.

Fotografija: Pulito/Zlatarnica Gerić


Obitelj Gerić otkrila nam je i koji su proizvodi među najtraženijima.

-U posljednje vrijeme, primijetili smo da kupci dosta traže Cluse satove u našem dućanu. Njihova jednostavna elegancija pridonosi njihovoj izuzetnoj privlačnosti. Ti satovi ističu se po svojoj jednostavnosti no istovremeno nose notu posebnosti koja privlači mnoge kupce. Također, zanimljiv im je trend poznatih djetelina u boji. Kod nas dostupan u crnoj, sedefastoj, zelenoj i crvenoj boji djeteline, također vrlo jednostavan ali poseban i primjetan nakit - ističe obitelj Gerić.


Ovog proljeća i ljeta predviđa se da će ponovno biti hit hrvatski tradicijski nakit koji je dostupan u njihovoj poslovnici. Ovaj posebni nakit odražava bogatu hrvatsku tradiciju, pružajući jedinstvenu alternativu klasičnim dizajnima, tradicijski hrvatski nakita inspirirani lokalnim motivima i uzorcima, čime se odašilje počast kulturnom nasljeđu. Njegova jednostavnost i elegancija čine ga savršenim dodatkom za proljetne i ljetne modne kombinacije. Nošenjem ovog nakita, kupci ne samo da prate modu, već i čuvaju vrijednosti hrvatske tradicije. Također, krajem ljeta se očekuje dolazak baš njihove ručno rađene kolekcije koja bi također mogla biti veliki hit u svijetu mode.


Fotografija: Pulito/Zlatarnica Gerić


Satovi se najbolje kombiniraju s odjećom koja odražava njihov stil, a izbor ovisi o prigodi i osobnom ukusu. U poslovnici možete pronaći razne satove koji odgovaraju poslovnom, casual, sportskom i elegantnom stilu.


Fotografija: Pulito/Zlatarnica Gerić


Svaki proizvod dolazi u elegantnoj i jednostavnoj kutiji sa jedinstvenim logom brenda i uz nju dolazi također elegantna vrećica koja je idealna za poklon. Ukoliko tražite poklon za Vama dragu osobu, slobodno bacite oko u poslovnicu obitelji Gerić koja je vrlo ljubazna i uvijek spremna pomoći da pronađete jedinstven proizvod za sebe ili za Vama dragu osobu. Proizvodi se također često biraju prema osobnosti i stilu osobe, a uz njihovu stručnost izabrat ćete sigurno najbolje.


U zlatarnici Gerić vrše i besplatnu procjenu te otkup nakita.

Fotografija: Pulito/Zlatarnica Gerić


Proizvodi se mogu naručiti na našem webshopu, te također na našem službenom instagram profilu.


Fotografija: Pulito/Zlatarnica Gerić

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page