top of page

Prirodni coco beauty proizvodi za sve tipove kože

Za liniju COCO beauty proizvoda koja će oduševiti svaku damu zaslužna je Paula Veličković, porijeklom iz Makarske Paula je po zanimanju stilistica koja je odlučila pokrenuti i vlastiti biznis u beauty branši te pokrenuti svoj brend prirodne kozmetike. Prirodna kozmetika sve je više cijenjena kako bi se izbjegli umjetni preparati koji loše utječu na kožu. Pravo je bogatstvo što imamo mogućnost vrlo jednostavno naručiti prirodne proizvode. U ponudi su razni proizvodi kao što je maska za dubinsku hidrataciju lica, hranjiva maska za osjetljivu kožu, hydro piling za dubinsko čišćenje lica, enzimski piling za osjetljivu kožu lica, bogata relaksirajuća krema za masažu lica, vrata i dekoltea itd.


Enzimski piling služi da bi se koža pomladila, odčepile i smanjile pore i ublažila pigmentacija. Nakon pilinga svaki preparat koji stavljate na lice imat će bolji učinak. Piling nježno umasirajte i pustite da djeluje 8-10 minuta. Kožu potom isperite mlakom vodom te izdašno namažite Coco Maskom za dubinsku hidrataciju lica ili Coco Hranjivom maskom za osjetljivu kožu. Redovitom upotrebom enzimskog pilinga poboljšati ćete opće stanje kože, pigmentacijske mrlje postupno će nestati, smanjuje se pojava nepravilnosti na koži, zaglađuju se linije bora, ublažavanju reljefne nepravilnosti koje su posljedica liječenja akni. Ukupan dojam će biti svježa i zategnutija koža. Zato odaberite prirodno, odaberite Coco 🍀


Bogata relaksirajuća krema za masažu lica, vrata i dekoltea je ono što vam treba ukoliko radite face fitness i masažu. Svakako preporučujemo stručno vodstvo certificirane trenerice @pokerfacefitness. Nikada nije kasno za početi a rezultati su vidljivi i nakon prvog mjeseca. Nemojte zanemariti mišiće lica i vrata jer u vašim rukama je moć prirodnog faceliftinga.



Hranjiva maska za osjetljivu kožu pruža osjećaj zaštićenosti te djelotvorno štiti kožu od isušivanja i iritirajućih vanjskih utjecaja. Uz pomoć dragocjenih ulja badema, avokada i pšeničnih klica ova maska obogaćuje i osjetno štiti kožu. Ekstrakt nevenovog cvijeta djeluje umirujući na kožu. Smanjuje osjetljivost kože. Urea opskrbljuje kožu vlagom i sprječava isušivanje. Ona omekšava kožu, održava poželjnu razinu vlage u koži poboljšava njenu elastičnost. Na taj način, sprječava prijevremeno starenje i pojavu bora. Masku nanesite u izdašnom sloju na kožu lica, vrata i dekoltea i ostavite da djeluje 10 - 15 min, zatim višak maske uklonite blazinicom. Redovitim korištenjem Hranjive maske za osjetljivu kožu na dobro i temeljito očišćenoj koži smanjuje se osjetljivost kože i poboljšava cjelokupan izgled vaše kože.


Foto: Coco cosmetics


Coco cosmetics proizvode možete pronaći na njenoj službenoj Instagram stranici coco.cosmetics.hr na linku https://www.instagram.com/coco.cosmetics.hr/ te u salonu Frizeraj i Šminkeraj koji se nalazi u Zagrebu, u Bosanskoj ulici br. 6, kao i u dizajnerskom show roomu, Mini show off na Krvavom mostu. Coco sada možete kupiti i u centru grada, u preslatkom dućanu Naturalmente u Radićevoj ulici.


Svakako posjetite novootvoreni Naturalmente jer nudi bogati izbor prirodne kozmetike i handmade Cool proizvoda.


Proizvode također možete naručiti putem webshopa na linku www.coco.hr/shop


Coco kozmetiku možete kupiti i u Makarskoj u poznatom beauty salonu Spa Key Makarska koji možete zapratiti i putem Instagrama kako bi bili informirani o svim potrebnim tretmanima i akcijama @spa_key_makarska (https://www.instagram.com/spa_key_makarska/) koji osim kozmetike nudi veliki izbor vrhunskih tretmana za dušu i tijelo.



Foto: Coco cosmetics

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page