top of page

Razveselite najdraže za Valentinovo personaliziranim šalicama uz Martix dizajn

Iza Martix dizajna stoji mala složna ekipa iz malog grada koja se bavi prvenstveno grafičkim rješenjima, odnosno dizajnom i tiskom srednjih naklada. Što se tiče samog dizajna rade po principu višestrukog izbora, a klijentima daju na izbor dvije njihove ideje i ponude jednu svoju kako bi što bolje došli do finalnog rješenja. Što se tiče tiska u ponudi imaju vizitke, brošure, cjenike, kataloge, kalendare, naljepnice za proizvode i naljepnice za zid, pozivnice/zahvalnice, poklon bonove, slike na platnu, tisak na majice, šalice, penkale, upaljače...


Doznajemo kako se najčešće javljaju upiti za promotivne materijale od strane drugih firmi, izrada logotipa i raznoraznih vizuala, naljepnice za proizvode (med, vino, kozmetika...)


Ekipa Martix dizajna je vrlo korektna i vole rado pomoći klijentima u svemu, pa tako i u odabiru. Često se zna dogoditi da klijenti ne znaju koji materijali su dobri, a koji nisu, zašto je nešto skuplje, a nešto jeftinije. Vesela ekipa Martix dizajna uvijek nastoji klijentima ponuditi savršen izbor u odnosu cijene i kvalitete. Također su vrlo točni i strogo se drže rokova isporuke. Tako da ukoliko nekome naručite savršen poklon za rođendan, ne morate se brinuti da neće stići na vrijeme :) Vrlo je visok naglasak na kvaliteti i profesionalnosti prilikom ostvarenja suradnji. Ukoliko nisu u mogućnosti odraditi neki posao na nivou koji klijent želi ne nude lošije opcije kako bi se suradnja ostvarila. Stavljaju klijente na prvo mjesto.


Usluga grafičkog dizajna je specifična i plod je mašte i kreativnosti, a kod Martix dizajna naglasak je na modernom izgledu, a prate i se naravno i trendovi.

- Prilikom posla bitno je prepoznati želje klijenta, a i godine iskustva čine svoje. Usluga tiska se radi u dogovoru sa dobro provjerenim dobavljačima. Ponekad klijenti žele jeftiniji proizvod jer internet danas nudi puno toga, no mi ostajemo pri svojim dobavljačima iako možda ne iskaču na internetu kao najpovoljnija opcija. Također iz iskustva znamo zašto :) - ističu iz Matrix dizajna.


Sve vrste usluga koje se nude i proizvodi koji se mogu izraditi namijenjeni su svima, od privatnih do pravnih lica. Iz Martix dizajna ističu da su otvoreni za nove suradnje i željni novih projekata.


Foto: Matrix dizajn


Personalizirane šalice su specifične po tome jer su stvarno personalizirane. Radi se po principu da se od početka do kraja poštuju želje klijenta. Ne radi se o modelima koji su po principu "copy-paste" kao u većini slučajeva. Takvih modela ima previše po ostalim trgovinama. Personalizirane šalice se također rade po želji klijenta, te klijent može dodati inicijale, datume i personalizirane fotografije. Tako da vaša najdraža zajednička fotografija sa partnerom može biti i na šalici iz koje ćete ujutro piti omiljenu kavu.


Foto: Matrix dizajn


Martix dizajn nudi i odlična rješenja za firme. Ukoliko imate firmu, oni vam mogu ponuditi predivne podsjetnice ili kemijske sa vašim logom, sloganom i slično.


Vrlo su popularne i majice te hoodice sa inicijalima ili vama dragim detaljem. Ono što je posebno jest to da možete imati proizvode po želji koji se ne mogu nabaviti nigdje drugdje.


Sve radove možete pogledati na službenom Instagram profilu Martix dizajna.

Svi upiti oko narudžbi zaprimaju se preko maila: martixdizajn@gmail.com


Klijenti se često začude koliko se truda i vremena zapravo ulože u sve to i koliko se ekipa profesionalno potrudi. Ovim putem se zahvaljuju se svima koju su do sada surađivali s njima te ističu da su ponosni na svaki odrađeni upit/projekt.

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page