top of page

REVIMED proizvodi za koncept zdravijeg i kvalitetnijeg života

REVIMED® predstavlja koncept proizvoda koji potiču bolji imunitet i potiču očuvanje zdravlja, a proizvodi su bazirani na bio matičnoj mliječi, medu, vitaminu C i željezu. , uz puno poštivanje svih zahtjeva kvalitete. Objedinjujući dugogodišnju tradiciju pčelarstva sa iskustvom u oblasti dodataka prehrani uz primjenu najmodernije tehnologije koja osigurava vrhunsku kvalitetu proizvoda, razvijamo i usavršavamo inovativne proizvode modernog doba, umjesto da se zadovoljimo komercijalnim, sintetičkim proizvodima.


REVIMED® proizvodi su prirodni i inovativni, te su odraz potrage za proizvodima koje mogu konzumirati naša djeca i obitelji kako bi ojačali svoj imunitet i izdržali sve napore s kojima se svakodnevno susrećemo. Znamo koliko je teško u današnje vrijeme očuvati imunitet, a to je itekako moguće uz ove proizvode. Mnogi proizvodi su također bazirani na visokoj razini vitamina C i željeza te su odlični za sve ljude koji imaju problema s anemijom.


Jedan od ključnih sastojaka je liofilizirana matična mliječ koja se nalazi u REVIMED® proizvodima i koja je označena BIO certifikatom koji potvrđuje sukladnost s ekološkim standardima proizvodnje. Liofilizirana BIO matična mliječ smatra se vrhuncem

prirodne biosinteze, a dobiva se kombinacijom sunca, pčela i cvijeća - odnosno kombinacijom čuda prirode. Matična mliječ je gusta tekućina žućkaste boje, koja sadrži: vodu, proteine, šećere (reducirajući: glukoza i fruktoza), lipide, minerale (kalij, natrij, kalcij, fosfor, magnezij, željezo, cink, sumpor, kobalt, krom, bizmut, bakar i zlato), anorganske tvari, vitamine (osobito B5, B6, A, C, D i E), enzime, 18 vrsta aminokiselina (uključujući svih 8 esencijalnih), te mnoge tvari koje spriječavaju razmnožavanje bakterija i virusa. Obiluje prirodnim antibioticima i snažnim antivirusnim tvarima: proteini dželein i rojalizin, kao i nezasićena masna kiselina 10-hidroksi-2-decenska kiselina (10-H-2-DA), koji se ne nalaze nigdje drugo u prirodi.


Fotografija: Revimed


Matična mliječ se izuzetno brzo resorbira i izrazito brzo dolazi do stanice. Zahvaljujući svojem bogatom sastavu mliječ pomaže stanici da se regenerira, oporavi, uspostavi normalan metabolizam te organizam lakše podnosi napor.


REVIMED® je izuzetna kombinacija liofilizirane BIO matične mliječi, dehidriranog meda, dvovalentnog kelatnog željeza, vitamina C i stevije – prirodnog sladila bez ugljikohidrata i s 0 kalorija.


Posebnost ove linije proizvoda je da se proizvode mogu koristiti svi članovi obitelji, neovisno o dobnom uzrastu, zdravstvenom stanju i kombinaciji lijekova koji se koriste. Proizvodi su na prirodnoj bazi i ne uzrokuju nuspojave.


Na usavršavanju REVIMED proizvoda sudjeluju mnogi stručnjaci iz područja biomedicine -liječnici, farmaceuti, nutricionisti, a između ostalog i pčelari, apiterapeuti i mnogi drugi.


Pacijenti također imaju priliku ići na stručna savjetovanja i degustacije u ljekarničkim lancima i specijaliziranim trgovinama, dok se za ljekarnike organiziraju edukacije.


Uvid u široki spektar proizvoda možete pronaći na službenoj stranici REVIMEDA.


Fotografija: Revimed


© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page