top of page

Romantičan ambijent Barbierisa

Restoran Barbieris smješten u blizini Kaptol centra, točnije na adresi Ivana Tkalčića 90 već nekoliko godina je jedan od najposjećenijih zagrebačkih restorana koji se osim odlilnom hranom može pohvaliti i vrlo romantičnim ambijentom. Vrlo dobro uređen interijer, dobra hrana, romantično osvjetljenje i živa muzika su dobitna kombinacija za mnoge uglađene goste. Za odličnu hranu zaslužni su jedni od najboljih gastronomskih stručnjaka i kuhara sa inozemnim iskustvom koji svakodnevno pretaču svoje znanje na pomno osmišljene tanjure na kojima je servirano pravo bogatstvo okusa.


Fotografija: Facebook/Barbieris


Interijer je vrlo pomno uređen, a vlada moderan stil koji je obogaćen romantičnom rasvjetom. Kod uređenja interijera najviše se ističu luksuzni elegantni veliki lusteri koji su zaslužni za rasvjetu u toplim bojama koje se odlično uklapaju u ambijent i daju prostoru toplinu.

Fotografija: Facebook/Barbieris



Terasa je smještena u zelenilu ispred restorana tako da je preko dana u hladovini, a navečer vlada romantičan ambijent uz toplo osvjetljenje. Terasa je isto odlična opcija pogotovo kada je vani toplo vrijeme pa možete u bogatoj gastronomskoj ponudi uživati i tokom toplih dana na svježem zraku. Terasa je odlična i za ručak tokom dana, ali i za večeru u romantičnom ambijentu.


Fotografija: Facebook/Barbieris


Uz kvalitetna jela koja su odabrana od strane vrhunskih kuhara, svoju bolju polovicu možete izvesti na romantičnu večeru u ovaj galantan restoran. Uživat ćete svakako u odličnoj hrani, romantičnom ambijentu i odličnoj live glazbi. U notama live glazbe možete uživati svakog četvrtka i subote uz live svirku Dine Petrića.


Restoran nudi tradicionalnu kuhinju sa modernom prezentacijom, a u sklopu jelovnika mogu se naći mesni, ali i riblji specijaliteti. U sklopu vinske karte možete odabrati i kvalitetne butelje crnog, ali i bijelog vina. U ponudi su također i visokokvalitetni pjenušci. U sklopu vinske karte možete pronaći autohtona hrvatska vina, ali i strana.


Restoran spada u skupinu fine dining restorana, a mi smo uvjereni da ćete gastronomskom ponudom, ali i ambijentom ostati oduševljeni.


Fotografija: Facebook/Barbieris

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page