top of page

Romantična večera na privatnoj plaži na Phuketu

Thavorn Beach Village Resort and Spa pokrenuo je projekt Phuket Romantic Dining 2015. godine kao način da se turistima ponudi nezaboravno iskustvo objedovanja na plaži.


Privatna lokacija na plaži omogućuje da se stvori romantično i nezaboravno iskustvo objedovanja na plaži za goste bez prekida od vanjskih uličnih prodavača kao što trpe mnoga druga odmarališta na plaži u Phuketu. Resort se nalazi u Thavorn Beach Village Resort & Spa na plaži zvanoj Nakalay, jednoj od posljednjih preostalih privatno dostupnih plaža na Phuketu. To je netaknuta privatna plaža sa netaknutom prirodom, bez turističkih objekata u blizini i zainteresiranih pogleda i posjeta ostalih turista koji borave na otoku.


Dok šetate plažom Nakalay, možete očekivati ​​prizemni osjećaj smirenosti i bijega kakav nema nigdje drugdje na Phuketu. Neće vam smetati prodavači suvenira ili bučni jet-ski na drugim komercijalnim plažama kao što su Patong i Kata. Još jedna u nizu posebnosti je da za vrijeme oseke možete pronaći ostatke prapovijesnog koraljnog grebena punog života i zanimljivih stvorenja poput rakova pustinjaka, glavoča i morskih krastavaca.


Za romantičnu večeru na privatnoj plaži možete rezervirati različiti tip dekoracije stola na plaži na pijesku, ili u kućici na vodi. Za najveću fleksibilnost i komociju, možete naručiti delikatesne tajlandske specijalitete koji su posebno lijepo servirani na tanjuru. Također možete i naručiti najbolja vina, koktele i pjenušce. U sklopu resorta može se iznajmiti i privatna kabina na plaži osvijetljena svijećama.


Osim klasične rezervacije stola, dekoracije po želji, raznih jelovnika i slično, možete računati i na dodatne usluge kao što su torte iznenađenja za rođendan, godišnjicu braka, prosidbu i slično. Uz torte, možete naručiti i posebno točenje šampanjca uz svjećice i prskalice. Uz specijalne torte, možete po želji naručiti i posebnu dekoraciju, privatnog svirača koji će svirati za vrijeme ručka ili večere, žonglera sa svijećama, cvjetne bukete i vatromet. Ukoliko želite takve romantične trenutke ovjekovječiti fotografijama i videom, možete naručiti i privatnog fotografa koji može napraviti profesionalne fotografije. Ako planirate prosidbu, svakako možete naručit i potajno snimanje večere i jednog od najromantičnijih trenutaka u životu. Na taj način imat ćete uspomenu za cijeli život :)


Detalje o tome što sve navedeni resort može ponuditi možete pronaći na https://phuketromanticdining.com/










© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page