top of page

Savršenstvo za Vaše nokte - Nail Art by Estrella Beauty

Već smo ranije pisali o širokom spektru tretmana koje nudi lijepo uređen salon na Trešnjevci Estrella Beauty vlasnice Maris Stelle Badrov Josipović koja je po struci profesionalna visazištica. Uz profesionalnu šminku, salon nudi najmodernije tretmane poput hylaruon pen-a, hydrafacial-a, masaža, ugradnje trepavica, izradu puder obrva te depilacije. Jedan od najpopularnijih i najtraženijih tretmana su manikure te pedikure, odnosno trajni i gel lak. Ovo je jedan od rijetkih salona gdje možete sve učiniti na jednom mjestu, i to u istom danu. Osim toga, mnogi tretmani su uvijek na popustu, pa tako i sada u mjesecu veljači. Određeni tretmani su također dostupni u sklopu različitih ponuda i promotivnih akcija.


Znamo koliko nekad lakiranje noktiju doma zna biti naporno, a uz sve to, da bi to uredno izgledalo moramo biti vrlo oprezni, pažljivi i spretni. Često puta to zna izgledati neuredno, tako da se mnoge žene odluče ipak dati u ruke profesionalaca. Prednost manikure i pedikure u kozmetičkim salonima je ušteda vremena i dugotrajna kvaliteta i uredan izgled noktiju. Već su nam poznate tehnike ugradnje umjetnog nokta, ali i geliranje ili trajni lak na pravom noktu. Gel je svakako čvršći i nokti izgledaju savršeno.


U skopu njege noktiju tu je uvijek popularan takozvani "nail art" odnosno ukrašavanje noktiju raznim linijama, uzorcima i detaljima.





Tako se popularan nail art posebno koristi za posebne prigode kao što su Valentinovo kada prevladavaju ljubavni motivi kao što su srca ili ruže, zatim za Božić kada se noktići ukrašavaju pahuljicama, borićima ili ostalim božićnim motivima. U sklopu novogodišnjih manikura tu su uvijek sveprisutne šljokice i cirkoni.




Fotografija: Estrella Beauty


Nail art može biti i jednostavan, samo sa jednostavnim linijama ili jednostavnim uzorcima.

Donosimo predivne radove različitih manikura u Estrella Beauty salonu gdje iskusne kozmetičarke mogu zaista Vaše nokte ukrasiti savršeno.


Sredite se za Valentinovo, iznenadite svoju bolju polovicu i zablistajte u ljubavnim noktićima :)


Uvid u tretmane možete imati na službenoj stranici salona gdje su detaljno opisani svi tretmani, a na istom mjestu se možete i vrlo jednostavno naručiti na tretman. Preuzmite inicijativu i naručite se odmah :)



© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page