top of page

Spoj luksuza i hedonizma u vinariji Meneghetti

Luksuzni vinski hotel i restoran Meneghetti smješten je u prirodnoj oazi koja se prostire na 120.000 četvornih metara usred istarskih vinograda i maslinika. Objekt nudi elegantne sobe i vile uz spoj vrhunskog iskustva jela i vina. Gostima su na raspolaganju vanjski i unutarnji bazen.


Unutrašnjost objekta uređena je u spoju modernog i starinskog stila. Osjećaju luksuza i udobnosti pridonose besplatni WiFi, LED TV sa satelitskim programima, klima-uređaj i elegantni dodir posteljine marke Frette. Lijepo uređene kupaonice opremljene su vrhunskim hrvatskim kozmetičkim priborom obogaćenim uljima i mirisima mediteranskog bilja.


Bogatstvo okusa Istre

Gurmanski à la carte restoran Meneghetti poslužuje jedinstven i kreativan spoj jela moderne i zdrave kuhinje pripremljenih od najkvalitetnijih namirnica. Na zahtjev je moguće organizirati tečajeve kuhanja i tečajeve za somelijere. Doživite modernu interpretaciju tradicionalne istarske kuhinje u kojoj su jela kreativno prezentirana i savršeno napravljena, pripremljena od svježih, autohtonih i lokalnih namirnica biranih sezonski. Rezervacija je obavezna. Možete rezervirati termin za elegantnu večeru uz svijeće unutar vinarije. Također možete uživati u aperitivu ili ležernom ručku uz bazen u opuštajućoj atmosferi s pogledom na vinograde Meneghetti u obližnjem restoranu i baru Oliveto.

Izvor: https://meneghetti.hr/en/gallery/estate


Provedite opuštajući ljetni dan na našoj privatnoj plaži i osvježite se u Boho Beach Clubu. Rezervirajte svoj krevet s baldahinom za vrhunsko uživanje u sklopu plaže vinarije.


Autohtona vina vinarije Meneghetti

Crvena zemlja' (terra rossa) oko Meneghetti Wine Hotela je tvrda i siromašna zemlja, bogatija kamenom nego zemljom, intenzivna, mineralna i bogata željezom, pogodna za uzgoj crnog grožđa. Zaštićena je brežuljkom s juga koji sprječava prekomjernu vlagu, a vinovoj lozi daje dug i zdrav životni vijek jakih aroma. “Crvena zemlja” vinograda Meneghetti uzgaja se na ekološki održiv način uz duboko poštovanje prema prirodi. Loza se orezuje ručno po metodi Simonit & Sirch koja je mekana sa svrhom njegovanja biljke za postizanje starije dobi. Uz autohtone sorte uzgajamo i internacionalne sorte koje dobivaju posebna svojstva pod utjecajem lokalnog terroira, jedinstvenog tla i okruženja prepunog mediteranskog raslinja. Vina su proizvedena suvremenim tehnologijama koje odražavaju posebnost Istre, a istovremeno prelaze granice svojim karakterom i kvalitetom.

Izvor: Izvor: https://meneghetti.hr/en/gallery/estate


Kušanje vina

Okusite sve najbolje što vam život nudi. Za sve ljubitelje vina Meneghetti Wine Hotel & Winery nudi individualne i grupne programe degustacije vina u našoj vinariji. Ako vam se neko od naših izvrsnih vina posebno sviđa, vina Meneghetti ili Kuća Glavić možete kupiti u pojedinačnim bocama ili paketima u ručno izrađenim drvenim kutijama, u našoj kušaonici. Za one sa zahtjevnijim ukusom, naša kušaonica također nudi limitirana izdanja Meneghetti vina izuzetne kvalitete.


Program degustacije uključuje:


⦁ 6 čaša Meneghetti vina posluženih u kušaonici

⦁ Lokacije: vinograd, krov vinarije, proizvodna soba, skladište vina, barrique soba i kušaonica


Min. 2, maks. 12 sudionika. Očekivano trajanje je od 45 min do 1,5 h ovisno o broju sudionika. Program počinje u 14:00 i 16:00 sati.


Cijena: 40,00 EUR po osobi.


Autohtono maslinovo ulje

Tekuće zlato koje može osvojiti svakog poznavatelja

Ako volite otkrivati ​​nove proizvode vrhunske kvalitete i isprobavati najbolje delicije, onda morate posjetiti Istru koja je proglašena najboljom regijom za uzgoj maslina u svijetu. Jedan od najcjenjenijih i najnagrađivanijih proizvođača tekućeg zlata je upravo Meneghetti. S pravom smo ponosni na naša ulja, proizvedena od ručno ubranih maslina s našeg imanja. Naša monosortna ulja preporučuje Flos Olei, jedan od najprestižnijih međunarodnih vodiča za maslinova ulja, koji je Meneghetti “Izbor” proglasio najboljim maslinovim uljem na svijetu u kategoriji “intenzivne voćne arome”. Jeste li spremni doživjeti Istru i uroniti u poseban doživljaj kušanja našeg tekućeg zlata?

Izvor: https://meneghetti.hr/en/gallery/estate


Meneghetti cigare

Meneghetti cigare, kreirane prema našoj jedinstvenoj mješavini i brendu, najnoviji su dodatak našem prestižnom izboru pod nazivom Valle D’Istria. U suradnji s najboljim stručnjacima za duhan iz nikaragvanske manufakture, proveli smo više od dvije godine pažljivo razrađujući našu mješavinu u osam varijanti visokokvalitetnih cigara. Doživite puni potencijal svake ručno izrađene cigare spajajući je s vrhunskim pićima prema našem prijedlogu u nastavku. Naših osam vrsta cigara dostupno je i kao kolekcija predstavljena u posebno dizajniranoj kutiji koja predstavlja savršen poklon za sve istinske ljubitelje ovog finog proizvoda. Osim naših jedinstvenih cigara, ovaj izbor također uključuje naše pjenušce Meneghetti Brandy XO, Meneghetti Classic i Meneghetti Classic Rose. Svaki od ovih proizvoda ponosno nosi povijesni grb općine Bale, dok naziv ovog ekskluzivnog izbora - Valle D'Istria - predstavlja posvetu općini u kojoj je brend Meneghetti nastao i uspješno se razvija više od dvije godine. desetljeća.


Ova je izvorna istarska kuća savršeno mjesto za ljubitelje rekreativnog trčanja, biciklističke izlete, duge šetnje ili opuštanje u bazenu. Gostima su na raspolaganju besplatni sadržaji poput saune, unutarnjeg i vanjskog bazena i fitness centra u sklopu objekta.


Izvor: https://meneghetti.hr/en/gallery/estate


Živopisni priobalni grad Rovinj i Zračna luka Pula udaljeni su 20 km. Tršćanska zračna luka Ronchi nalazi se na 140 km od hotela i restorana Wine Meneghetti što vam olakšava planiranje putovanja.

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page