top of page

Strast prema njegovanoj koži iz bujne kolekcije Toskani kozmetike

TOSKANI je vodeći svjetski laboratorij iz Barcelone u području medicinske kozmetike, dermatologije i estetike. Toskani kozmetika u ponudi ima širok spektar proizvoda za njegu lica uključujući i rješavanje problema sa masnom kožom i aknama. U ponudi su brojne ampule, anti age proizvodi protiv starenja, proizvodi za svakodnevno čišćenje kože, proizvodi za dnevnu njegu. proizvodi za rješavanje problema s hiperpigmentacijom, maske za lice, proizvodi za noćnu njegu, serumi, proizvodi za hidrataciju kože, intimnu njegu, oblikovanje tijela te njegu kose.


Izvor fotografije: www.toskani.hr


TOSKANI Mesotherapy - Vrlo učinkoviti proizvodi za mezoterapiju - microneedling koji su individualno prilagođeni rješavanju problema kože na licu i tijelu. Jedinstvene kombinacije peptida, vitaminskih kompleksa i minerala stvorene su za postizanje dugoročnih i učinkovitih rezultata. Pomoću TOSKANI-jeve linije za mezoterapiju možete poboljšati tonus kože, suprotstaviti se starenju, ojačati korijen kose i smanjiti ispadanje kose, smanjiti akne i druge nedostatke sa čak 42 proizvoda za mezoterapiju za sve tipove i stanja kože.

TOSKANI kemijski pilinzi proizvode se s različitim postotcima i razinama pH za sve tipove kože. Proizvodi ne sadrže parabene, konzervanse i sastojke životinjskog podrijetla. TOSKANI pilinzi djeluju protiv akni, rozaceje, hiperpigmentacije, tankih finih linija i još mnogo toga. Peel Boosters koriste se prije i nakon pilinga kako bi pojačali učinak i potaknuli obnavljanje stanica.


TOSKANI Cosmetics 360 koncept sastoji se od profesionalne serije za njegu kože i serije za kućnu njegu. Profesionalni proizvodi za njegu kože nude široku paletu inovativnih proizvoda koji sadrže aktivne sastojke farmaceutske kvalitete. Serija kućne njege sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka za poboljšanje i održavanje rezultata profesionalnih tretmana

Hijaluronska kiselina ključni je sastojak protiv starenja, jer ima sposobnost zadržavanja vode u postotku ekvivalentnom tisućama puta većoj od njene molekularne težine. U tvrtki TOSKANI razvili smo gelove hijaluronske kiseline različitih koncentracija i stupnjeva retikulacije s ciljem zadovoljavanja estetskih potreba svakog pacijenta.


Vrlo zanimljiv proizvod od Toskanija su i kapsule sa dodatkom artičoke i zelenog čaja. To je dodatak prehrani za piće s lipolitičkim, diuretičkim i anticelulitnim djelovanjem. Djelovanjem pročišćavanja i dreniranja, indiciran za suzbijanje i sprječavanje zadržavanja tekućine, nakupljanja masti ili osjećaja oteklina. Artičoka doprinosi gubitku težine i uklanjanju toksina, kao i smanjenju razine kolesterola. Također sadrži ekstrakte preslice i zelenog čaja, koji djeluju sinergijski kako bi poboljšali drenažu tekućine i mobilizirali nakupljenu masnoću.


Uvid u proizvode možete pronaći na službenoj stranici Toskani kozmetike: https://toskani.hr/ te ih naručiti putem njihovog webshopa. Dostava je besplatna za sve narudžbe.







© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page