top of page

Zablistajte u elegantnom nakitu by Ivančica Pahor

Tražite nakit za posebnu prigodu ? Imamo rješenje za Vas, a to je ručno rađeni nakit koji je spoj elegancije i tradicionalnog stila. Pravo je bogatstvo što se Hrvatska može pohvaliti ovim hvale vrijednim brendom Ivančice Pahor, manekenke i poduzetnica koja je sama osmislila i dizajnirala ručno rađeni nakit sa stilom. Nakon što je 2000. osvojila titulu Miss turizma Hrvatske te mjesto prve pratilje na svjetskom izboru, Ivančica Pahor pokrenula je uspješnu liniju nakita, u čemu joj od nedavno pomaže i kći Una.


U bogatstvu ručnog rada Ivančice Pahor možete naći i kolekciju svečanog nakita. Nakit je osmišljen vrlo kreativno, a inspiracija dolazi od tradicionalnih elemenata hrvatske baštine - licitarskih srca, šibenskih botuna, baroknih elemenata iz rodnog Varaždina, slavonskog zlatoveza itd.


Ono što je posebno kod ovog nakita je da je spoj tradicionalnog i suvremenog stila te se radi o ručno rađenom nakitu koji je prije svega jedinstven. Ako volite nešto posebno, prilagođeno vlastitom stilu svakako imajte na umu da možete zablistati u jedinstvenom nakitu za jedinstvenu prigodu.


Kako je Ivančica Pahor manekenka koja prati trendove, kreativnosti nikad ne ponestaje. Osim ručno rađenog nakita, često pronalazi inspiraciju i za izradu unikatnih broševa, čak i torbica.

U sklopu kolekcija možete pronaći ogrlice, lančiće, naušnice, narukvice, broševe itd.

Predivna Ivančica zabljesnula je u elegantnoj bijeloj bluzi s elementima čipke i gumbićima koji nalikuju na bisere. Predivnu elegantnu bluzu upotpunila je svojim ručno rađenim nakitom, naušnicama koje savršeno pristaju bijeloj čipki. Naušnice su također rađene od pletera sa elementima bisera, kao i narukvica koja izgleda kao da je sastavni dio same bluze.Ova predivna kombinacija može i vama biti inspiracija za svečani događaj koji uskoro očekujete - krštenje, krizma, godišnjica mature i slično.


Ako volite elegantna izdanja i da se osjećate poput prave dame, tu su i predivne ručno rađene torbice koje uvijek lijepo pristaju na zaista sve kombinacije. Torbica je ručno rađena, a ima cvjetne motive sa biserima i rozim perjem koje je posebno veliki hit u posljednje vrijeme.

Kombinacija bijelog lepršavog perja i čipke te bisera neizostavna je i kad je u pitanju narukvica koja se bijelim nitima jednostavno veže oko ruke. Na taj način ćete izbjeći nezgodno kopčanje koje oduzima puno vremena. Predivna narukvica jako lijepo stoji na elegantne bluze, poslovne košulje ili pak svečane odjevne kombinacije, čak i na svečanu haljinu.

Predivna Ivančica Pahor zabljesnula je u nebesko plavoj haljini koja je jako lijepo iskombinirana na bijelu unikatnu tornicu sa perlicama i perjem. Također uz torbicu tu su i predivne naušnice te narukvica koja dolazi u istom stilu. Upravo ovaj predivan stil može vam poslužiti i kao inspiracija za vašu odjevnu kombinaciju. Da na svečanim prigodama zabljesnete kao prava graciozna dama! :)

Ako ipak volite tamnije varijante, tu su i ručno rađene naušnice u kombinaciji zlatne i crne boje, također spoj tradicionalne čipke i modernih perlica. Naušnice su nešto veće pa će vas svakako istaknuti na bilokoju odjevnu kombinaciju, a kao ideju predlažemo kombinaciju ovih predivnih gracioznih naušnica sa elegantnom crnom haljinom i crnim salonkama. Isto tako jako lijepo će vam stajati i na najobičniju crnu košulju i svečane hlače ili crno odijelo.





Elegancija je uvijek prisutna kod svakog proizvoda Ivančice Pahor, a nakit je rađen sa puno stila, i ono što je najbitnije, sa ljubavlju ! :) U ponudi su i naušnice boje šampanjca u kombinaciji sa zlatnim i bijelim perlicama, koje pristaju na gotovo sve svečane, ali i casual kombinacije.


Nakit možete pronaći u svim DM prodavaonicama diljem hrvatske ! .) Za sve novitete zapratite službeni Instagram profil Ivančice Pahor : https://www.instagram.com/ivancicapahorjewelry/

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page