top of page

Zavirite u kreacije Needle To Needle

Needle To Needle je slow fashion brand dizajnerice Melite Katić koji je nastao iz njezine strasti prema modi i želji da se na aktualnoj modnoj sceni smanji uniformiranost koja je posljedica fast fashion modne industrije. Na taj način ovaj modni brend slavi kreativnost, a kroz svoje odjevne komade potiče da do izražaja najviše dođe upečatljiva ženska energija i snaga, svestranost i samopouzdanje. A uvjereni smo da kada obučete jednu od ovih haljina, samopouzdanje će sigurno doći do izražaja.


Zanimljiv je i put kako je Melita Katić odlučila pokrenuti ovaj brend koji će sigurno inspirirati i ostale žene da ostvare svoje snove. Ovo je brend koji svakako nadahnjuje, inspirira i potiče na kreativnost. Nakon završenog pravnog fakulteta, položenog pravosudnog ispita i odvjetničkog staža Melita još uvijek radi u svojoj struci kao korporativni pravnik, ali pored toga polako, ali sigurno želi stvoriti brend koji će biti poseban, baš kao što je i svaka žena posebna. Cilj ovog slow fashion brenda je da vam ponudi očaravajuće dizajne haljina i drugih odjevnih predmeta u kojima ćete se osjećati kao jedan mali unikatni modni primjerak (jedan jedini, onaj kojeg se stavlja u posebnu kutiju i čuva na najskrovitijem mjestu).


Foto: Melita Katić


Biti drugačiji u svijetu kloniranih modnih outfita je prednost, a daje nam i mogućnost isticanja u masi, pokazivanja tko smo zapravo mi - jedna, jedina i jedinstvena ja. Kako je trenutno u modi takozvano "perje" na rukavima i ovratniku, u predivnoj svijetloj haljini sa lagano naglašenim rukavima ćete sigurno zablistati. Svaka haljina je posebna na svoj način, a boje su prilagođene kolekcijama.


Foto: Melita Katić


Needle to Needle za svoje haljine najčešće koristi pamuk, organski pamuk sa GOTS certifikatom (za Mommy & Me kolekciju), svilu, saten i likru. Haljine se mogu pronaći u gotovo svim bojama, a napravljene su tako da lijepo i elegantno pristaju svakoj ženi.


Foto: Melita Katić


U jesenskoj kolekciji pored haljina, Needle To Needle je izbacio i novu liniju dodataka za kosu (Needle To Needle Accessories) u kojoj se mogu pronaći predivni satenski rajfovi sa broševima i satenske kopče za kosu u obliku mašne. Ove hvale vrijedne haljine i modne dodatke vrijedne dizajnerice možete pogledati na službenoj Instagram stranici brenda: https://www.instagram.com/needle_to_needle/ gdje možete pronaći sve dosadašnje kolekcije. Svaka je posebna i inovativna. Sigurni smo da ćete uživati u ovoj modnoj poslastici :)


Foto: Melita Katić

© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page