top of page

Zavirite u čaroban svijet proizvoda Nikel kozmetike


Sigurno se pitate kako izabrati savršen proizvod za njegu kože koji je na biljnoj bazi, a istovremeno daje brz i djelotvoran učinak. Odgovor na to dat će nam inovativna kozmetika sa više od 50 svjetskih zlatnih medalja. Osim zlatnih medalja tu su i brojni certifikati i priznanja, a dugogodišnji rad priznat je u SAD-u, Rusiji, Aziji te diljem Europe. Proizvodi su univerzalni, s identitetom te potpisom farmaceuta. Kreatorica linije je magistra farmacije Mirjana Brlečić.


Kako biste u moru bogate kolekcije proizvoda odabrali onaj pravi za vašu kožu, na službenoj stranici možete pronaći savjet stručnjaka u vezi odabira proizvoda, a možete i postaviti pitanje koje vas zanima u vezi proizvoda i njege kože. Stručnjaci su vrlo susretljivi i rado će vam pomoći. Kozmetiku možete koristiti i u kombinaciji te je dobiti u sklopu paketa. Upravo zato kako bi koristili proizvode koji će zajedno tvoriti savršenu formulu za zdravlje, ali i izgled vaše kože, svim kupcima omogućeno je i besplatno online savjetovanje. Bitno je također naglasiti da je koža vrlo osjetljiva te da je upravo zato uvijek dobro prije korištenja proizvoda potražiti savjet stručnjaka. Svaka osoba je individualna i svatko ima jedinstven tip kože kojem treba individualni pristup.


Ovaj čuveni brend za kojeg možemo biti ponosni da je iz Hrvatske ima odlične recenzije i komentare korisnika koji se uvijek zadovoljni vraćaju. Kozmetika je na bazi prirodnih sastojaka, bez dodataka kako bi se smanjila mogućnost alergijskih reakcija. Za proizvodnju ove prirodne kozmetike koriste se biljke koje su većinom izvorno iz hrvatskog podneblja, a među njima su argan, alpska ruža, avokado, badem, bor, borovnica, bršljan, čajavac, gospina trava, jela, jabuka, jojoba, kamilica, divlji kesten, karote maslac, kofein, kokosov maslac, lavanda, limun, lješnjak, med, menta, mrkva, neven, noćurak, peršin, divlja ruža, sikavica, smilje, suncokret, tratinčica, vanilija itd.


Fotografija: Nikel / www.nikel.com.hr


Prema riječima osnivačice brenda, magistre farmacije Mirjane Brlečić u Nikel kozmetici se najviše koriste s našeg podnevlja ruža za baršunastu put, tratinčica za ujednačen ten, smilje za očuvanje ljepote, pasiflora za smirenje kože, peršin za smanjenje crvenila, stričak protiv bora i vitamine za energiju kože. U kozmetici bitan je prirodan izvor vitalina A, B, C, D i E.


U ponudi su proizvodi za njegu lica, njegu tijela te proizvodi iz posebne kolekcije.


Fotografija: Nikel / www.nikel.com.hr


Za sve ljubitelje životinja bitno je istaknuti kako kozmetika nije testirana na životinjama te da svaki proizvod ima svoj certifikat i listu sigurnosti.


Proizvode možete kupiti putem webshopa na službenoj stranici Nikel kozmetike.



© 2035 by Train of Thoughts. Powered and secured by Wix

bottom of page